X

Jed Beaton om landsmanden og MotoGP-stjernen Jack Miller

På grund af den ultralange forberedelse til GP-sæsonen, valgte mange ryttere og hold at blive et sted længere. Under sit praktikophold i Spanien fik Rockstar Energy Husqvarna MX2-stjernen Jed Beaton mulighed for at træne med Ducati Lenovos Jack Miller.

Beatons landsmand arbejdede ofte på sin motorcykel sidste vinter. "Som ung kørte Jack selvfølgelig motocross, før han gik over til landevejsløb," siger Beaton. “Det var rart at tilbringe tid med en anden australier. Jack er en med en god sans for humor, så det var fedt at træne med ham. Jeg har ikke set nogen andre MotoGP-ryttere på en jordbane endnu, men jeg vil vædde på, at han er en af ​​de hurtigste MotoGP-ryttere på en jordcykel."


Miller og Beaton red blandt andet på den populære Rocco's Ranch. Et grusbanekompleks beliggende lige ved siden af ​​Circuit de Barcelona-Catalunya, som også er vært for MotoGP. For Jed var det en helt ny offroad-oplevelse.

"Den dag, hvor vi kørte flad-tracking sammen, var en af ​​mine fedeste oplevelser på motorcykel i lang tid. For det var så anderledes og helt nyt for mig,” sagde den 23-årige Husqvarna-rytter. "Jeg kørte rundt med et stort smil hele dagen!"

 

Se dette indlæg på Instagram

 

Et opslag delt af Jack Miller (@jackmilleraus)

I 2020 sluttede Beaton MX2 World Championship på en 4. pladsde. I denne sæson ses han som en af ​​udfordrerne af Tom Vialle og Jago Geerts til verdensmesterskabet i 2021 i kvart liter. Der er også meget på spil i år for Jack Miller, i hans første sæson som fabriksrytter for Ducati. Beaton blev slået af Jacks måde at forberede sig på og især hans åbenhed. MotoGP-ryttere skal nu træne på andre cykler én gang for at kompensere for manglen på timer på deres racercykler.

"Han er lidt skør og bekymrer sig aldrig," griner Jed. “Jack (Miller) elsker virkelig motocross. Jeg kan godt lide mentaliteten hos de mænd. De er ikke bange for at træne eller ride sammen. Og de ser altid ud til at have det sjovt. Jeg tror, ​​vi er mere forbeholdne med hensyn til det, vi laver. Men jeg respekterer det faktum, at de laver mange ting sammen, hvilket er ret fedt!”

Tekst: Adam Wheeler og Tom Jacobs
fotos: IG Jed Beaton, skudt af Bavo, Ducati