X

Zwarte Cross lancerer et sneakermærke på markedet!

Black Cross sneaker kan bestilles fra 9. april

I dag præsenterer Feestfabriek Alles Komt Goed BV i samarbejde med Kops Schoenen sit eget sneakermærke 'Zwarte Cross Sneakers'. Disse sneakers vil kunne bestilles i et begrænset oplag (9 styk) fredag ​​den 11. april fra kl. 00:500 via Zwarte Cross webshop. De Feestfabriek, arrangør af blandt andet Zwarte Cross-festivalen, udviklede og designede selv sneakers i samarbejde med Kops Schoenen; en af ​​de sidste fem hollandske håndværksskofabrikker. Sneakersene er unisex, så til både mænd og kvinder og til børn fra str. 36. Den første model har et farverigt design af Black Cross-armbånd, er lavet af læder og fås i str. 36 til 46. Organisationen forventer, at disse begrænsede batch vil sælge hurtigt ud. Hvis denne test lykkes, vil flere sneakers blive tilgængelige.

'Gå aldrig ved siden af ​​dine sko igen!'
Zwarte Cross Sneakers præsenteres under mottoet: 'Gå aldrig ved siden af ​​dine sko igen!'. Achterhoek-udtrykket 'Joa joa' optræder på både skoene og æsken og andre Zwarte Cross-udtryk. For dem, der ikke taler nedersaksisk:
"Joa joa": Niedersachsisk relativerende reaktion på udtryk uden megen udtryksfuldhed eller beskedenhed. Lignende udtryk: 1) Blah blah 2) Small talk 3) Nonsens 4) Eksempel: "Jeg er den bedste!" Svar: "Ja, ja..."

Design
Karakteristisk for designet af alle modeller er en hvid, høj sål. Læderskoen har et muntert design med et meget detaljeret print på okselæder. Det første design, der bliver tilgængeligt, er en collage af Black Cross-armbånd fra de sidste 25 år. Canvas-sneakersene (tilgængelige senere på året) er også lavet af genbrugsgummi og hampstof. Det selvdesignede logo er en oval, der er afbildet på skoen og diverse kommunikationer.

kwaliteit
Producenterne, Kops Schoenen og Feestfabriek Alles Komt Goed BV, har valgt en kvalitetssko. Altså ikke fra Kina, men 'made in the EU', i små mængder. Sneakeren har en god fodseng med mellemsål; skoen kan ånde og er lavet af materialer af høj kvalitet, såsom kvalitetslæder eller vævet hampstof. Mange bruger dårlige sko, som ikke har en god fodseng, hvilket kan give fodproblemer, hvis skoen især foran er for smal, så tæerne vender indad. Det gør ZC sneakers ikke. Prisen er 89 euro, og det er en lav pris for en håndlavet kvalitetssneaker.

Kops Schoenen i Schaijk
Denne varme familievirksomhed har lavet håndlavede sko af høj kvalitet i mere end 50 år. 'Made in NL', i Schaijk, Brabant. Unge af høj kvalitet! Efter et minut i denne håndværkerskofabrik vil du føle kærligheden til håndværket med håndlavede sko. Kan det være billigere i Asien? Ja. Kan det gøres smukkere, bedre og med mere erfaring? Ingen. Derfor var ejerne Gerton og Willianne Kops den ideelle partner for Feestfabriek til at begive sig ud på dette eventyr sammen.

Corona
Der er ingen grund til at hakke ord: årsagen er corona. Nu hvor der ikke er festivaler og dermed ingen indtægter, skulle der findes noget andet for at klare de faste omkostninger og holde de 40 ansatte i arbejde. Derfor arbejdede en arbejdsgruppe hårdt på at udvikle en sneaker, fra design til godkendt prototype, der er god nok til at blive officielt lanceret. Efter måneder med test, design og udvikling, er tiden nu inde; ZC sneakeren er på vej ind på markedet.

Festivalleder tante Rikie: "Spændende!"
”Det vides selvfølgelig ikke, om det bliver en succes, men forventningerne er høje, fordi der er investeret meget tid og energi i ZC-sneakeren. Kunderne kan vurdere, om sneakeren er sej eller ej. Men sneakeren er bestemt unik. Hvis der ikke er interesse for sneakeren, skal der trækkes en ny kanin op af hatten. Hvis der er interesse, håber begge parter at fortsætte med at producere og udvikle sko sammen om ti år. Siden jeg har siddet i en sedanstol, har jeg ikke slidt sålerne på mine sko, men jeg glæder mig til snart at tage mine egne sneakers på!”, siger festivalchef tante Rikie.