X

Motocross på tv i aften!

Ja, det læste du rigtigt, denne aften kommer der en reportage om vores sport i Idrætsweekenden. VRT var gæst i Mantova i denne uge og fulgte vores hurtige belgiske Jago Geerts. Til det andet Grand Prix af en triptykon der fik Jago besøg af VRT, som viste en rapport for Sportweekend.

Det er en utrolig stor mulighed for sporten at nå et bredt publikum. Optagelserne fandt sted i byen Mantova tirsdag eftermiddag. Piazza Erbe med Basillica di Sant' Andrea, Piazza Sordello og Lago Inferiore med Di Palazzo Ducate i baggrunden var en del af indretningen. Jago Geerts fik sammen med Hans Corvers og Marnicq Bervoets (Monster Energy Yamaha Factory MX2 – holdejer og teamleder) lov til at deltage i en produktion, der vil komme alle i vores sport til gode. Det velkendte sportsprogram ses ugentligt af 800.000 til 1.000.000 seere.

Hans, Marnicq og Jago er VRT meget taknemmelige for denne mulighed. Måske starten på mere motocross på vores nationale tv? Rapporten vises i aften omkring klokken 19.30 i Sportweekend op een.
Tak VRT, Kris Meertens (journalist) og Michael van de Velde (kameramand).

Foto: Fotokunst – Jago Geerts Media