X

BREAKING: Positiv COVID-19-test for Jorge Prado!

Jorge Prado, sidste onsdags MXGP-vinder, annoncerede netop, at han har taget en positiv COVID-19-test. Nummer 3 i VM-stillingen gennemgik sin test som sædvanlig onsdag. I dag modtog han resultatet, der viser, at han er positiv.

MX2 verdensmesteren har en meget stærk første sæson i premierklassen. Den unge spanier var særlig stærk i sidste GP og var en af ​​de få tilbageværende rivaler til VM-lederen Tim Gajser.

Jorge Prado: “Jeg føler mig meget frustreret over, at jeg ikke kan ride i morgen. Især da det som professionel var min opgave at tage maksimale forholdsregler til enhver tid. Min eneste rutine var at gå til træning, tage til løbet for at ride der og så tage hjem igen for at holde mig i min boble, som jeg blev bedt om at gøre. Desværre ved vi ikke meget om denne virus. Jeg har personligt den mindste idé om, hvordan eller hvornår jeg kunne have fået det.
Jeg håber snart at få en negativ test for at kunne ride igen.” Slående detaljer, sidste weekend følte Prado sig syg, hvilket nu forklarer nogle ting.

Foto: Ray Archer