X

Jeffrey Herlings er ikke længere i aktion denne sæson!

I en erklæring I sidste måned afslørede KTM, at Jeffrey Herlings ville savne fire praktiserende læger efter sit fald i Faenza II. I princippet så det ud til, at den hollandske superstjerne ville gøre endnu en optræden i Lommel. Den plan har Jeffrey selv nu afvist i en udtalelse på sociale medier.

Jeffrey Herlings: "Jeg har besluttet at lade resten af ​​2020-sæsonen gå forbi mig. Jeg har kæmpet hele året med en nylig skade på min fod, og jeg tror, ​​at den bedste løsning nu er en operation, før jeg hopper tilbage på min KTM. Indgrebet på min fod finder sted i næste uge, så jeg forhåbentlig kan køre smertefrit på en snavscykel for første gang i 2 år.

Mit fald i Faenza skyldtes, at min fod blev løs, fordi jeg skulle sætte foden på fodstøtten anderledes. Jeg tog den anden stilling for at undgå smerten. Det fik mig til at gå over styret og lande på min nakke. Til gengæld er nakke- og rygskaderne nu fuldstændig helet. De sidste 2 år har været svære for mig. Min fod forhindrede mig i at præstere optimalt. Jeg tror, ​​det kan løses, og vi har stadig gode år foran os! Til sidst vil jeg gerne takke alle mine sponsorer og samarbejdspartnere for deres tillid til mig. Vi vil slå tilbage i fremtiden. 💪🏼

Foto: