X

Nancy van de Ven to gange bedst

Nancy van de Ven vandt den tredje kamp i KNMV Open Dutch Women's Championship på 'Circuit De Witte Ruijsheuvel'. Yamaha-rytteren formåede at vinde begge heat. Lynn Valk blev nummer to i begge heat, Britt Jans-Beken (4-3) fuldførte podiet på Motorclub Oss. I titelkampen formår Valk at øge sit forspring over Van der Vlist.

1e nogle
I tidstræningen er Jans-Beken hurtigst, men spurten til første hjørne vindes af Van der Vlist. Kvinden fra Apeldoorn går dog for bredt i første hjørne, hvilket får hende til at miste tre pladser.Van de Ven overtager føringen foran Jans-Beken og Valk. De fire bedste tager hurtigt afstand fra TJ O'Hare, Diga-rytteren krydser også målstregen på en ensom femteplads. Et øjeblik ser Jans-Beken ud til at gå til angreb på leder Van de Ven, men dertil lader sjællænderen det ikke komme. De tre bedste sidder fast i de første ti minutter, men så kommer Valk med på Limburg-holdet. Lidt efter laver man en fejl i bunden af ​​skiløjpen. Dette koster Lakerveld Racing-køreren to pladser. Valk og Van der Vlist passerer, og de duellerer derefter hinanden om andenpladsen. KTM-rytteren prøver alt, men Valk bøjer ikke, og Nijverdal-rytteren krydser målstregen bag Van de Ven på andenpladsen foran Van der Vlist, Jans-Beken og O'Hare.
2e nogle
Fra pole position starter Jans-Beken bedst under andet heat. Van de Ven afleverer hurtigt, og den 22-årige fra Vlissingen vinder igen. Valk krydser målstregen som nummer to, Nijverdal-indfødte når at fylde næsten tre sekunder på sidste omgang, men sejren er uden for rækkevidde. Jans-Beken krydser nu målstregen på tredjepladsen foran Van der Vlist, og top fem fuldføres nu af 20-årige Lynn Kelders fra Brabant.

Resultater KNMV ONK Kvinder; Oss, NL:
1e nogle
1. Nancy van de Ven NL Yamaha
2. Lynn Valk NL Yamaha
3. Shana van der Vlist NL KTM
4. Britt Jans-Beken NL KTM
5. TJ O'Hare USA KTM

2e nogle
1. Nancy van de Ven NL Yamaha
2. Lynn Valk NL Yamaha
3. Britt Jans-Beken NL KTM
4. Shana van der Vlist NL KTM
5. Lynn Kelders NL Honda

Daglig rangering:
1. Nancy van de Ven NL Yamaha 1-1
2. Lynn Valk NL Yamaha 2-2
3. Britt Jans-Beken NL KTM 4-3
4. Shana van der Vlist NL KTM 3-4
5. TJ O'Hare USA KTM 5-6

Mellemscore:
1. Lynn Valk NL Yamaha 271
2. Shana van der Vlist NL KTM 256
3. Britt Jans-Beken NL KTM 236
4. TJ O'Hare USA KTM 224
5. Lynn Kelders NL Honda 206

Alle resultater er HER kan findes på Speedhive:

Af: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Ukendt