X

Ingen alvorlig skade for Jago Geerts efter træningsstyrt

I går sivede ildevarslende ind om Jago Geerts, der angiveligt faldt under en træning i Olmen. Han tog straks på hospitalet i Herentals til røntgenbilleder, fordi der var frygt for et brækket kraveben. Det var heldigvis ikke tilfældet. Geerts er i øjeblikket 21 point efter Tom Vialle i MX2 verdensmesterskabet.

Han gav mere tekst og forklaring via sociale medier i eftermiddags. Jago Geerts: "Hej gutter. I går faldt jeg under en motorcykeltræning i Olmen. Fordi jeg havde ondt i min venstre skulder, frygtede jeg et brud på mit kraveben. Efter undersøgelse på Herentals hospital hos speciallæge Tom Claes viste det sig, at jeg ikke havde fået et brud. Smerterne er aftaget i mellemtiden, men min skulder fik et stort slag. De næste dage skal jeg behandles af en fysioterapeut. Sammen vil vi gøre alt, hvad vi kan for at komme bedst muligt til start i Mantova. "

En ny triptykon fra Motocross World Championship starter søndag den 27. september i Mantova, Italien. Tre MXGP'er vil blive afholdt på en uge.

Foto: Gino Maes