X

Hvordan tilmelder man sig via VLM/JMS hjemmeside?

Fra den 2. august (VLM) og dagen før genoptager JMS den flamske konkurrencekalender i Tessenderlo. Det er dog helt afgørende at vide, hvordan man tilmelder sig på forhånd. Denne tilmelding er obligatorisk mindst 8 dage før konkurrencen!

Du kan åbne tilmeldingsformularen til den konkurrence, du ønsker at deltage i via dette link  på vlmcross.be, så scroll ned, hvor du kan klikke på konkurrencen, som du kan tilmelde dig. Du har så også adgang til al konkurrenceinformation.

Du skal udfylde de forskellige felter og indsende formularen (knap nederst). Endelig skal du indbetale en eventuel dagtilladelse og transponderleje på den bankkonto, der er angivet på formularen.

Bemærk venligst: JMS/VLM- og BMB-tilladelsesindehavere behøver ikke at foretage nogen betaling, men de skal også tilmelde sig på forhånd. VLM/JMS bekræfter din tilmelding ved modtagelse af betaling ved at markere "betalt"-boksen på registreringsformularen, som rytteren vil kunne konsultere. På det tidspunkt vil du også modtage en automatisk e-mail, der bekræfter, at din registrering er gennemført.

Tag venligst corona forholdsregler:

  • Organisationen vil angive, hvor du kan stå på folden.
  • Så dem, der vil stå sammen, skal tage sig sammen.
  • Respekt for afstandsregler, separat ind- og udgang fra teltet
  • Brug af desinfektionsmiddel
  • Kun én vejleder i den lukkede park, vejleder skal bære ansigtsmaske
  • Hvor afstandsregler ikke kan overholdes, er ansigtsmasker obligatoriske

VLM bestyrelsen opfordrer dig til IKKE at deltage i konkurrencen, hvis: du kan eller ønsker ikke at respektere ovenstående regler. Når alt kommer til alt, bringer enhver, der ikke respekterer disse regler, fremtiden for motocross i fare.

JMS en VLM kalender

1. og 2. august: Tessenderlo
8. og 9. august: Lommel
15. og 16. august: Rijkevorsel
22. og 23. august: Kampenhout
29. og 30. august: Paal-Beringen
5. og 6. september: Lummen
12. og 13. september: Houtvenne
19. og 20. september: Broechem
26 og 27 september: Reet
3. og 4. oktober: Olmen
10. og 11. oktober: Sint-Huibrechts-Lille

Foto: Niels Ooms