X

Yamaha Motor Europe vil understøtte e-cykelsystemer fra europæiske cykelmærker

Yamaha Motor Europe har udvidet sit produktudbud med e-bike fremdrift til OEM-partnere. I praksis drejer det sig primært om europæiske 
OEM e-cykelsystemer føjet til produktlinjen i Yamaha Motor Europe NV's produktudbud

Yamaha er opfinderen af ​​den elektrisk assisterede cykel (EPAC) og er en stor spiller på det globale og hastigt voksende elcykelmarked. Yamahas e-Bike Systems-afdeling producerer og leverer e-cykelsystemer til en række af de førende cykelproducenter (herunder Lapierre, Haibike, Giant og Raymon) og har vist imponerende væksttal i de seneste år, især stærk vækst i Europa.


Fra 1. juli 2020 overtager Yamaha Motor Europe NV ansvaret for distributionen af ​​OEM [Original Equipment Manufacture] systemer til e-cykler på det voksende europæiske marked. Dette gør det muligt for Yamaha Motor at yde bedre support til sine OEM-partnere på en central placering, fra dets europæiske hovedkvarter i Schiphol-Rijk, Holland.

Europæiske OEM-kunder, hovedsageligt bestående af cykelproducenter, er indtil nu blevet betjent af Yamaha Motor Co., Ltd. i Japan. På grund af den konstant stigende efterspørgsel og den hurtige ekspansion af disse aktiviteter i hele Europa, skal vi som Yamaha leve op til forventningerne på det europæiske marked, og det kræver mere fart, fleksibilitet og nærhed til dette europæiske marked.

Fra juli 2020 vil Yamaha Motor Europe NV betjene alle mærkets OEM-kunder i Europa. Det vil introducere opgraderinger til hele e-Bike Systems' europæiske forsyningskæde, herunder salg og marketing, planlægning og bestilling, reservedelsforsyning og forbedret overordnet service.

Slutbrugere af Powered by Yamaha EPAC rådes til at kontakte deres lokale cykelforhandlere, og forhandlere kan kontakte cykelmærkets kontorer, som vil tage kontakt med Yamaha Motor Europe NV for eventuel support.

Kazuhiro Murata, Executive GM Smart Power Vehicles, Yamaha Motor Co., Ltd: “Yamaha Motor styrker vores forretningsgrundlag ved at lokalisere vores marketingaktiviteter i Holland og styrke vores support til OEM-kunder. Yamaha Motor Europe NV kan stole på en lang erhvervserfaring på det europæiske marked med Mr. Eric de Seynes som administrerende direktør. Virksomheden er nu ansvarlig for at sælge OEM-drevenheder til e-cykler og afspejler Yamahas samlede potentiale. Vi er overbeviste om, at denne ændring vil bidrage til den videre udvikling af e-cykelsegmentet.”

Eric de Seynes, President, CEO for Yamaha Motor Europe: "Vi er glade for at påtage os ansvaret for vores OEM e-Bike System-forretning og takker Yamaha Motor Company for deres tillid til os for at videreudvikle denne aktivitet i Europa. Der er to grunde til vores entusiasme. Den første er relateret til den hurtige og spektakulære udvikling af e-bike-segmentet i Europa, som bringer meget stærkt vækstpotentiale for Yamaha Motor Europe. Den anden er vores forpligtelse til at fremskynde antallet af OEM-partnerskaber med nøgleaktører i mobilitetsverdenen i Europa. Yamaha er pioneren inden for denne EPAC-teknologi, og vi er overbeviste om, at vi kan udvide vores brands omdømme på dette område og støtte de fremtidige succeser for vores nøglepartnere."

For mere information om Yamahas e-cykelprodukter, besøg vores internet side. Her finder du produktinformation, produkthistorik og links til vigtige kunder.

For yderligere spørgsmål, send venligst en e-mail til pro-user@yamaha-motor.eu

fotos: Yamaha, Haibike