X

MCLB og VMCF trækker også grænsen i 2020!

Ligesom AMPL i Vallonien har MCLB og VMCF nu besluttet ikke at afholde nogen kampe i denne sæson. Dette drastiske, men realistiske valg har naturligvis også konsekvenser for chaufførernes tilladelser.

I en pressemeddelelse udtalte de tre forbunds bestyrelser følgende: ”Efter en grundig risikoanalyse - under hensyntagen til piloter, tilskuere, arrangører, vagthavende personale og yderligere tiltag, der skal træffes for at beskytte din egen sundhed og sundheden. af andre- vi er kommet til følgende konklusion. På nuværende tidspunkt, og heller ikke før de sidste måneder af sæsonen, er der ingen sikkerhed for, at en organisation rent faktisk vil kunne fortsætte. Der er jo altid mulighed for en ny opblussen af ​​virussen. Alt dette har fået os til at aflyse de planlagte motocross-konkurrencer for 2020-sæsonen."

For MCLB/VJMO/VMCF ryttere, der har en 2020 års tilladelse, vil den blive suspenderet og fuldt ud overført til 2021. Fordi 2020 tilladelsen vil blive ødelagt, er det vigtigt at gøre det nødvendige, hvis du ønsker at være forsikret under træning. Dette er der dog også taget højde for.

– For 100€ er det muligt træningsvergunng, som derefter løber indtil den 31. december 2020
– Ryttere, der havde en årlig tilladelse i 2020, betaler kun €50 takket være loyalitetsrabatten

Du kan læse hele meddelelsen fra MCLB og VJMO her  korrekturlæst. Nu i Flandern venter vi stadig på VLM's beslutning.

fotos: Gino Maes