X

BIHR – foreslår hjemmelevering til sine leverandører

BIHR, den førende leverandør af dele og tilbehør til tohjulede biler i Europa, har haft sit vigtigste logistikcenter i Alsace, nær Mulhouse – som nu er en af ​​de byer, der er hårdest ramt af Covid-1975-pandemien – siden grundlæggelsen i 19. Trods vanskelighederne - med 250 medarbejdere, der arbejder under de sikrest mulige forhold - er koncernen forpligtet til fortsat at yde den bedst mulige service ved håndtering og behandling af ordrer fra sine salgssteder.

En beslutning, der er af afgørende betydning for fagfolk, der har besluttet at forblive aktive, mens de på den ene side overholder alle retningslinjer og på den anden side gør alt for at sikre beskæftigelsen. Af disse grunde har Bihr-teamet udviklet en ny service til at støtte sælgere i denne periode, som har en hidtil uset indvirkning på den økonomiske aktivitet generelt og tohjulede i særdeleshed.

Ud over de værksteder, der forblev åbne for akutte reparationer, ønskede mange forhandlere at holde aktiviteten på et minimum ved at kontakte dem via telefon, e-mail, internet eller gennem en onlinebutik for at afgive ordrer. Med lidt over 20 mærker i sit katalog letter Bihr brugen af ​​denne hjemmeleveringsmulighed (drop shipping) for sine omkring 12.500 forhandlere og tilbyder hver af dem muligheden for at spore ordrer og få dem leveret direkte til deres kunder.

 

Som partner i mange motorcykelforeninger har Bihr altid været tæt knyttet til sælgerne af motorcykeldele og tilbehør. Og det er disse mennesker, der har mest brug for hjælp nu. Blandt de ydelser, som Bihr tilbyder, er der en, der kan gøre denne periode for motorcyklister og alle, der brænder for motorcykler, lidt nemmere, og tiden går hurtigere: Modtag blot ordrer derhjemme (drop shipping) uden at du fysisk skal gå i en butik. Vores katalog kan konsulteres på www.bihr.eu .

I denne periode med restriktioner, hvor motorcykler er begrænset til det absolutte minimum, letter denne hjemleveringsservice (frafaldsfragt) adgang til omkring 200.000 produkter på lager. Ordren må kun leveres til motorcykelforhandleren. Denne service er tilgængelig for leveringer i Frankrig, Belgien, Holland, Østrig og Tyskland.