X

God bedring efter en skulderoperation for Mitch Evans

Team HRC-rytteren Mitch Evans (21) er ved at komme sig eksemplarisk på hjemmebane i Australien. Evans blev opereret efter han skadede sin højre skulder i et styrt i sæsonens andet MXGP i Valkenswaard.

Den stabiliserende procedure udført af den respekterede Dr. Steve Andrews på Brisbane Private Hospital, gik glat og uden komplikationer. Dette giver Evans de bedste chancer for en hurtig bedring uden at skulle gå glip af praktiserende læger.

I øjeblikket er næste VM-runde Rusland den 6. juni, godt tre måneder væk. Men på grund af arten og uforudsigeligheden af ​​COVID-19-pandemien er der ingen reel tidslinje for australierens næste løb. Mitch kan derfor fuldt ud koncentrere sig om sin bedring. I sit allerførste MXGP-løb i Matterley Basin lavede Evans en solid 3-8-score.

Mitch Evans: ”Jeg er glad for at have fået operationen bag mig. Nu kan jeg tage hjem og starte min bedring. Det er en mærkelig situation, som sæsonen er nu med alle de udskudte kampe. Men mit mål er at få følelsen i min skulder tilbage til 100% og at føle mig godt tilpas på cyklen igen. En stor tak til hele HRC Honda-teamet for al deres støtte og råd, og forhåbentlig vender jeg snart tilbage. I mellemtiden, vær sikker!"


fotos: skudt af Bavo