X

Sherco og Motul skal arbejde sammen!

Sherco, den hurtigt voksende motorcykelproducent inden for terrænsport, har indgået et globalt partnerskab med Motul, markedslederen inden for tohjulede smøremidler. Partnerskabet, som stammer direkte fra Shercos involvering i racing, vil se Motuls omfattende produktsortiment brugt på alle niveauer.

Den nyligt underskrevne samarbejdsaftale mellem Motul og Sherco dækker start- og servicepåfyldning af alle motorer, brug af MotulTech på industrielle maskiner og fuld støtte til Shercos racingaktiviteter.

Motuls sortiment tilbyder Sherco et omfattende udvalg af smøremidler og vedligeholdelsesprodukter til tohjulede biler, der er blevet testet under de hårdeste forhold. Motul-produkter bruges som primær fyldstof i alle Sherco-motorcykler, inklusive syntetiske motorolier og kølevæsker. Da Motul har en tilstedeværelse i mere end 160 lande verden over og et omfattende distributionsnetværk, vil Sherco stærkt anbefale Motul-produkter til sine egne forhandlere som et resultat af dette partnerskab.

Over Sherco

Sherco blev grundlagt i 1998 af Marc Teissier, en tidligere professionel testrytter. Virksomheden konkurrerer nu med verdens største mærker og har en fabrik i Nîmes i Frankrig og en anden i Caldes de Montbui i Spanien, samt en global tilstedeværelse i 66 andre lande. Motorerne er fremstillet med passion og håndværk og har ry for ydeevne, hastighed og innovativt design.

Over Motul

Motul er en internationalt opererende fransk virksomhed med en lang tradition. Motul er verdensledende inden for udvikling, produktion og markedsføring af højkvalitets smøremidler til biler, motorcykler og mange andre applikationer. Med MotulTech tilbyder smøremiddelproducenten også produkter til industrielle anvendelser.

Motul betragtes som specialisten par excellence, især inden for syntetiske smøremidler. Tilbage i 1971 var Motul den første smøremiddelproducent, der lancerede den første fuldsyntetiske ester-baserede motorolie: Motul 300V – en teknologi, der oprindeligt blev brugt i luftfarten. I dag er Motul, takket være sin mange års erfaring inden for motorsport, en anerkendt partner og arbejder altid på den nyeste teknologiske udvikling. Med sin unikke knowhow og innovative styrke støtter Motul adskillige hold i den nationale og internationale racerverden.