X

Seks års karantæne for dopingsynder Kade Mosig

Motocross-køreren Kade Mosig har fået en sanktion på seks år for 19 overtrædelser af Motorcycling Australias (MA) antidopingpolitik. Mosig testede positiv for nogle forbudte stoffer i maj 2018. Han blev anholdt efter et tjek fra den australske sports antidopingmyndighed hos MX Nationals i Murray Bridge, South Australia.

Mosig fik en obligatorisk suspension den 10. juli 2018. Det betyder, at Kade Mosig ikke vil være berettiget til at konkurrere som atlet eller støtteperson (inklusive træner eller embedsmand), før han har fuldført sin seksårige sanktion. Ud over den seksårige sanktion vil alle konkurrenceresultater for hr. Mosig blive slettet fra den 9. december 2013. Mosig kan igen deltage i sporten fra den 10. juli 2024.

Kade Mosig om suspensionen: “Jeg accepterer sanktionen pålagt mig med den forståelse, at jeg tidligere har truffet nogle dårlige beslutninger. Jeg vil gerne undskylde over for min familie, venner, konkurrenter, tilhængere og mine sponsorer. Jeg vil fortsætte med at køre professionelt og vil ikke kommentere yderligere på denne sag".

Foto: Forecast Media