X

Video: Mitch Payton modtager Edison Dye Lifetime Achievement Award!

Mitch Payton er uden tvivl en stor mand indenfor motocross. Samlet set er han et af de fedeste navne i hele motocrossbranchen. Ved sidste weekends World Vet Motocross Championship i Glen Helen modtog Payton den prestigefyldte Edyson Dye Lifetime Achievement Award.

I en alder af 17 vandt han District 37 125cc desert racing Championship. Et år senere tog hans liv en dramatisk drejning, da han styrtede i et lignende løb og blev lam for livet. Mitch lod det ikke komme ind på hans hjerte og ville fortsætte i motorkosverdenen. Han overtog en gammel Husqvarna-butik og grundlagde kort efter mærket Pro-Circuit. Navnet er sandt verden over, og det har alt at gøre med de udstødninger, han producerer.

Payton er også meget succesfuld som holdejer bagefter. Han er måske en af ​​de bedste tunere inden for motocross på verdensplan. I videoen ser du mange store navne fra motocross, som alle siger et ord om Payton. Han beskrives som en varm person, altid villig til at hjælpe, og han er ikke bleg for at spille en god joke på sine piloter i ny og næ.

Tekst: Danny Hermans