X

HOT: Ivo Monticelli bliver hos Standing Construct KTM!

Ivo Monticelli og Standing Construct KTM er glade for at kunne annoncere en ny aftale. Den talentfulde italiener vil også konkurrere i 2020 FIM MXGP Motocross World Championship på en KTM450SX-F. Monticelli klarede sig bemærkelsesværdigt godt i år. For eksempel opnåede han en top-5-placering i Trentino, Italien.

Efter at have afsluttet sin første hele MXGP-sæson på en 2018. plads i 23, skiftede Monticelli til Standing Construct KTM. Selvom han skulle håndtere skader i to runder, er den sympatiske italiener stadig med i kampen om en top-10-placering i MXGP World Championship. Monticelli vil gøre alt, hvad han kan for at nå denne top 10, før han vender opmærksomheden mod Monster Energy FIM Motocross of Nations i Assen, Holland.

Ivo Monticelli: “Jeg er meget glad for at fortsætte med Standing Construct KTM. De troede på mig, de gav mig en chance, og på grund af dem var jeg i stand til at tage store skridt i denne sæson. Teamet er meget professionelt, de giver mig det bedst mulige materiale, og de er meget kompetente mennesker. Alligevel føles det som en familie, hvilket er vigtigt for mig at præstere. Til vinter bliver jeg i Belgien igen, så jeg kan forberede mig til sæsonen 2020 i hjertet af motocross. Næste år håber jeg at gøre endnu mere fremskridt sammen med holdet."

Tim Mathys: “Da vi skrev kontrakt med Ivo i 2018, var der mange, der havde deres forbehold. Jeg synes, han viste sit potentiale i år med sin 5. plads i Trentino GP og sine adskillige top 10-placeringer. Jeg er overbevist om, at Ivo med god vinterforberedelse og denne sæsons erfaringer jævnligt kan nå top 2020 i 5.”

fotos: Standing Construct KTM (intro), skudt af Bavo