X

Tommy Searle på hans italienske MXGP!

Monster Energy Kawasaki Racing Teams Tommy Searle sluttede på sjettepladsen i den italienske runde af FIM MXGP Motocross World Championship i Imola. Englænderen trodsede smerten fra de seneste hånd- og ribbensskader, og satte to solide ture for at afslutte den første moto ottende og den anden moto syvende. Grundlaget for hans modige opvisning var to fantastiske starter, da den jævne kraft fra KX450-SR lancerede ham ud af startporten og gennem det første hjørne i spidsen af ​​flokken hver gang.

Han slog sig hurtigt til på ottendepladsen i den første moto og kæmpede trodsigt med de andre ryttere gennem hele løbet af 30 minutter plus to omgange for at opnå sit bedste resultat i sæsonen. Med en endnu bedre start i den anden moto så vi ham snævert gå glip af holeshot-prisen. I sidste ende lykkedes det ham at slutte på en sikker syvendeplads.

Tommy Searle: ”Jeg havde det ikke rigtig godt i lørdags med min hånd og mit ribben. Den tidsindstillede træning var ikke så god, men da startporten faldt var cyklen så god, at jeg havde en god start, og det gjorde kvalifikationsløbet meget nemmere. I starten manglede jeg noget fart, men senere i løbet fandt jeg en god rytme. Det var ikke et fantastisk løb, men jeg var tilfreds med min fart. Søndagen var endnu bedre, og jeg er rigtig glad for sjettepladsen, fordi de sidste otte uger har været virkelig svære for mig. Jeg var virkelig skuffet, fordi jeg ikke kunne træne på grund af mine skader, da jeg fik chancen for at køre på fabrikscyklen. Det var hårdt, og jeg havde ingen forventninger til denne weekend. Jeg ville bare gøre mit arbejde så godt jeg kunne. Når jeg først kommer ind i rytmen, føler jeg ikke for meget smerte, men jeg savner intensiteten af ​​løb på dette niveau, fordi jeg ikke kunne træne mellem løbene. Cyklen gjorde det nemt for mig, den er så god, og det gør en stor forskel.”