X

Cyril Genot giver sin opdatering!

Maj måned er fløjet afsted. For Cyril Genot er dette endnu en grund til at se tilbage på de tidligere kampe. Den unge KTM-rytter sluttede måneden godt af, fordi han var på podiet i Möggers i ADAC.

Jeg ser tilbage på maj måned med en positiv følelse. Hvilket bestemt ikke betyder, at det hele var roser og måneskin hver weekend. Der er arbejde tilbage!

DMoMX i Axel

Jeg er meget tilfreds med min weekend i Axel. Du kan sammenligne en DMoMX med en mini GP. Det var den perfekte mulighed for at se, hvor jeg var efter alle de måneder med skader. Jeg må indrømme, jeg overraskede mig selv. Jeg satte den 5. hurtigste tid i kvalifikationen og var tilfreds med begge starter.

Det er rigtig ærgerligt, at jeg styrtede under den første serie på grund af en anden rytter i andet sving, så jeg måtte af sted sidst. Jeg blev nummer 14. I anden serie var jeg godt foran og krydsede målstregen på en 7. plads.

Saint-Jean D'Angély

EM Frankrig... En weekend man hurtigt kan glemme. Jeg var lidt i en nedtur efter den søndag. Du har dog ikke meget tid, for den følgende weekend skal du dukke op bag startporten igen. Jeg satte 8. gang i timet træning. Ikke dårligt, men bestemt heller ikke en standout. Jeg foretrækker ikke at uddybe for meget om begge serier (griner). 17 og 26. Jeg synes, de tal siger nok.

Jeg havde problemer med at læse kredsløbet hele weekenden. Jeg tvivlede også for meget på mine linjer og indstillingerne af motoren. Startporten har heller ikke været min bedste ven. Du har uden tvivl hørt noget om det. Men hey, ingen undskyldninger. Det skal være bedre. Nå, jeg lærte meget, og nu 2 uger senere kan jeg ærligt sige, at jeg er vokset.


ADAC MX Masters i Möggers

Sikke en sjov konkurrence og smukke omgivelser! Sådan en weekend gør mig glad nu. At vinde er selvfølgelig altid sjovere, misforstå mig ikke, men jeg føler, at jeg virkelig er på rette vej. Jeg havde det allerede godt i lørdags. Jeg satte den første tid i både den frie træning og den tidsindstillede træning og var den første til at gå til startporten om søndagen. Porten faldt, og jeg rykkede straks ind på andenpladsen.

Jeg forsøgte at lægge pres på lederen og angribe så meget som muligt, men uden held. Jeg måtte være tilfreds med andenpladsen. I andet heat fik jeg en lidt dårligere start og kom udefra top 10 tilbage til 4. pladsen. Jeg kom tilbage på 3. pladsen, men jeg havde ikke tid nok til at lukke hullet. Jeg blev nummer to i de daglige resultater, og jeg rykkede også en plads op i mesterskabet. Jeg er nu nummer to, 11 point efter føreren.