X

KTM præsenterer 2020 PowerWear off-road kollektion

At køre på en crossbike er svært, hårdt og både fysisk og mentalt udmattende. For optimal ydeevne har ryttere brug for det allerbedste tøj. Derfor introducerer KTM stolt KTM PowerWear Offroad Collection MY20!

Denne kollektion omfatter en bred vifte af højkvalitets motorcykeltøj til enhver rytter, fra den ambitiøse teenager til den voksne pro, dette er uden tvivl tøj til entusiaster!



Den nye PowerWear-kollektion byder på noget for enhver smag. Såsom det populære SE Slash udstyr, designet eksklusivt til KTM af Troy Lee Designs. KTM SE Slash gearsættet kombinerer høj kvalitet med et slående design. Dette udstyr kan suppleres yderligere med eksempelvis KTM PowerWear Prospect Goggles, som giver optimal synlighed gennem Scott-glassene med NoFog Technology, eller Prospect WFS Goggles, der er udstyret med et roll-off system, når det er rigtig mudret.

Derudover finder du også de velkendte Tech 20 støvler i MY10 KTM PowerWear Offroad kollektionen. Det er konkurrencestøvler af høj kvalitet, der beskytter ryttere med den nyeste teknologi og også skiller sig ud i starten. Tech 10 Boot er designet af topmærket Alpinestars i samarbejde med KTM. Det er derfor en støvle i verdensklasse, baseret på stor erfaring inden for konkurrencer og R&D. Derudover har den gennemprøvede Aviator 2.3-hjelm fået et nyt design, der komplementerer dens højkvalitetsfunktioner, så du kan give alt på hver tur!

Derudover er der en separat serie af premium enduro-produkter, specielt designet til ture i skoven, til eventyr på klippefyldt eller bakket terræn eller til rallyløb. Sættet med Defender Jacket og Pants er en praktisk Ready To Race-løsning med holdbare og vandafvisende egenskaber, for ekstra komfort og funktionalitet. Tech 7 EXC Boots er udviklet til en ægte enduro-profil, specielt til terrængående ture og komfort på enhver overflade.

Endelig tilbyder KTM PowerWear Offroad Collection MY20 en række hjelme, rideudstyr og tilbehør til orange snavscykelentusiaster, herunder en række produkter til unge ryttere.