X

"TKO" gør indtryk i Patagonien!

Thomas Kjer-Olsen (Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing) har startet MX2 verdensmesterskabet stærkt. Selvom Jorge Prado vandt det argentinske GP, kom Olsen altid tilbage efter en dårlig start og blev nummer to i begge heat. Ok lørdag, 3TKO” viste at hans hurtighed er god og formåede at slutte på andenpladsen i begge heats.

Weekenden startede godt for Olsen. Med den hurtigste tid i fri- og timetræningen startede han kvalifikationsheatet med selvtillid. Selvom han ikke kom godt fra start, kæmpede han sig tilbage til fronten og besejrede Prado og Jacobi i de afsluttende faser for at tage pole.

En dårlig start i den første moto betød, at han skulle spille indhentning. Han gav alt og ledte efter linjer, hvor han kunne overhale, gjorde han den ene position efter den anden. Da han ankom på andenpladsen, var føreren allerede for langt væk, så Thomas afsluttede løbet i et kontrolleret løb på andenpladsen. I den anden moto var hans start bedre, og han arbejdede sig op til en anden position tidligere. Han forsøgte at lukke hullet til lederen, men på trods af hans indsats var han ude af stand til at gøre det. Olsen krydsede igen målstregen på andenpladsen og har fået en stærk start på mesterskabet.

Thomas Kjer Olsen: ''Jeg er tilfreds med mit resultat. Selvfølgelig ville jeg have ønsket at vinde her, men vi scorede godt, og mesterskabet er stadig langt. Min fart var god hele weekenden, og det vil vi fortsætte med at bygge videre på til næste løb."

Det næste MX2 World Championship-løb finder sted den 23. og 24. marts i Storbritanniens Matterley Basin.


fotos: JP Acevedo