X

EnduroGP: Steve Holcombe ubesejret i Dahlen!

EnduroGP-sæsonen blev skudt i gang i Dahlen, Tyskland. Fire meget varierede forsøg blev sat ud gennem skove og enge. Der var også flere "mudaten" i forbindelsen, hvor mange tilskuere havde taget plads for at se GP-topperne. Den regerende verdensmester Steve Holcome startede sin VM-kampagne uden fejl.

Med i alt mere end 18.000 tilskuere over 3 dage og 155 deltagere var denne første konkurrence i det nye år et bull's eye. Tilføjelsen af ​​den nye åbne klasse var også en succes med ikke færre end 46 deltagere fordelt på 3 kategorier.


Lørdag var Steve HOLCOMBE den første til at starte. Han fik lov til at åbne specialerne, og det var ikke den nemmeste opgave. 2018 EnduroGP-mesteren var med det samme i rytmen. Hans weekend var en række bedre tider. Han vandt ikke færre end 10 af de 18 specials i løbet af de 2 dage. Kun Davide GUARNERI, Brad FREEMAN og Danny MCCANNEY formåede at stjæle nogle specials fra Beta Factory-rytteren. På trods af den akkumulerede træthed viser HOLCOMBE perfekt kontrol. Sæsonen er lige startet, og HOLCOMBE ser allerede ud til at være på toppen af ​​sit niveau.

Brad FREEMAN indtog podiet igen lørdag og søndag, hvilket bekræftede det britiske samfunds dominans. Søndag indledte Beta Boano-piloten sin offensiv mod MCCANNEY lige efter kl. FREEMAN kunne være tilfreds med sin præstation. Han formåede at begrænse skaden på HOLCOMBE, og sluttede på andenpladsen på 43 sekunder.

Danny MCCANNEY (GBR-TM) blev nummer tre, ligesom i lørdags, til sin debut på TM Factory. Briten havde ikke været i stand til at modstå FREEMANs comeback, men han forblev fokuseret for at bevare tredjepladsen.

Eero REMES, der droppede ud i lørdags, gik søndag afsted med en kniv mellem tænderne. Yamaha-rytteren kæmpede hårdt hele dagen i top 5. Han blev nummer fire. Alex SALVINI kæmpede hele dagen med REMES og LARRIEU om Top 5. SALVINI sluttede denne 2. dag lidt beroliget. Han sagde, at han var sikker på den næste runde af Enduro GP i Portugal.