X

Glenn Coldenhoff kæmper sig igennem smerten!

Efter en stabil præstation i MXGP-kvalifikationsløbet sluttede hjemmerytteren Glenn Coldenhoff (Standing Construct KTM) som niende i dag. På grund af et kraftigt fald under træning i Lommel i midten af ​​december var 'The Hoff' tvunget til at slutte fred med minimal forberedelse. Glenn vandt det første Grand Prix i Argentina, men blodformen i slutningen af ​​sidste år vil stadig tage tid...

I klassementet ligger den 28-årige toprytter på en 13. plads. Siden den første GP i Neuquen er Coldenhoff fortsat med at forbedre sig, selvom situationen stadig er langt fra optimal. "For at være ærlig, så føler jeg mig ikke særlig fit," forklarede 'The Hoff' i aften. For Argentina havde jeg kun 2 uger til at forberede mig, normalt tager det to måneder. Inklusiv forberedelsesløbene til den første GP. Både Argentina og Matterley Basin var derfor hårde... Men jeg var overrasket over det gode resultat i England. Især fordi jeg slet ikke havde det særlig godt ugen før. I den henseende var den ottendeplads i Matterley Basin et podie værd! Smertefri kørsel er ikke en mulighed for øjeblikket. Jeg har stadig mange problemer med min ryg og ribben. Jeg har ofte stadig hovedpine om natten. Jeg kan simpelthen ikke lade være med at konkludere, at en fuld bedring tager lang tid. Det bliver bedre, men meget langsomt. Det må jeg leve med, selvom det gør de her første kampe ekstra svære.”

Coldenhoff er kendt som en chauffør med meget karakter og en chauffør, der kan hæve sig over sig selv foran sit eget publikum. "At køre hjem er altid rart! Jeg er stolt af at være hollænder, og det er altid en fornøjelse at ride her. Især fordi organisationen er fremragende. Det bliver i hvert fald en smuk dag i morgen, det glæder jeg mig rigtig meget til!” På grund af Jeffrey Herlings fravær er Coldenhoff den hollandske spydspids i MXGP.

fotos: skudt af Bavo