X

Mesterskabsfinale i mol for Jeffrey Dewulf

Før weekenden havde Jeffrey Dewulf (KTM North Europe Racing) stadig udsigt til titlen i 24MX Championnat de France des sables. Forskellen med anfører Milko Potisek var trods alt knap 10 point. En dramatisk Le Touquet besejrede dog "JD".

I sidste ende tog hverken Dewulf eller Potisek titlen. For til sidst passerede Nathan Watson, denne vinters strandkonge, begge spilhaner i mesterskabet!

"Jeg kom godt fra start. På anden omgang var jeg fjerde og havde lederne i kikkerten. Så vi var helt efter planen. I slutningen af ​​anden omgang sad jeg fast i en trafikprop. Jeg havde ingen steder at gå hen, og man skal altid passe på, hvad man gør for ikke at risikere en tidsstraf eller udelukkelse. Andre ryttere ledte efter en udgang langs banen og skar en stor del af," forklarer Jeffrey.

Dewulf blev hårdt slået tilbage, men fortsatte med at kæmpe. Efter 11. runde var han på 14. plads. På grund af hans stærke kondition og erfaring var der dog stadig muligheder i slutningen af ​​konkurrencen for at opnå et anstændigt slutresultat. Og for stadig at indløse titlen. Det skulle det dog ikke være. "På den tredje sidste omgang faldt en dobbeltrytter foran mig, lige da jeg skubbede fra et spring. Dette fik mig til at falde om og såre mit håndled. Normalt har jeg ikke brækket noget, men jeg vil snart vide mere om dette," sagde den vestflamske strandracerspecialist. Læs her den seneste opdatering om Jeffreys puls.

I slutresultatet blev Jeffrey Dewulf bedste belgier på tredjepladsen. Daymond Martens blev nummer seks, Yentel Martens blev nummer 8.

Foto: Dylan Botte