X

HOT NYHED: Stefan Everts får det bedre!!

Efter mere end en uge fuld af usikkerhed ser Stefan Everts (46) og hans familie lys for enden af ​​tunnelen! Den ti-dobbelte verdensmester i motocross blev ramt af et livstruende malariaangreb i ugen den 3. december. For at behandle ham bedst muligt, satte læger ved UZ Leuven ham i kunstigt koma.

Everts' tilstand er dog ifølge en pressemeddelelse udsendt i eftermiddag ikke længere kritisk. Stefan forbliver stadig på intensivafdelingen på universitetshospitalet i Leuven. Han overvåges nøje der, og kun familie er tilladt.

”Familien Everts vil gerne takke alle for de mange støttetilkendegivelser og opmuntrende ord. Hun kan umuligt svare alle disse mennesker personligt, og derfor gør hun det på denne måde: "En stor tak til alle for at støtte os i denne svære periode."

Familien beder også om, at hun får den nødvendige hvile - ligesom de seneste uger - så hun fuldt ud kan koncentrere sig om Stefan. Nye udviklinger vil blive kommunikeret med en pressemeddelelse igen. Læs her den fulde besked på hbvl.be

Foto: Fader Swijgers