X

“Stefan Everts: “At jeg stadig er her er den bedste julegave”

Stefan Everts har det bedre, efter han blev ramt af malaria i begyndelsen af ​​december. Han var i kritisk tilstand i et stykke tid, men hans helbred forbedres fortsat. Familien til den ti-dobbelte verdensmester udsendte en pressemeddelelse om dette i dag.

Everts startede sin (fysiske) genoptræning i går. Sammenlignet med den bekymrende tilstand for et par uger siden, har han det allerede meget bedre. Selvom han stadig er på intensivafdelingen på universitetshospitalet i Leuven, er han allerede ved at komme ud af sengen og kan gå et stykke.

Efter en velgørenhedskamp i Congo I midten af ​​november havde 'The Legend' fået en aggressiv form for malaria. Everts helbredstilstand var forværret i en sådan grad, at han i en periode var i fare for at dø. Undersøgelser i sidste uge viste dog, at hverken hans hjerne eller hans organer led permanent skade af malariaangrebet. Der er endnu ingen sikkerhed for varigheden af ​​hans ophold på intensiv og hans genoptræning.

Støtte fra Sven Nys og Tom Boonen

Ved Idrætsgallaen i lørdags blev der vist en video, hvor: Sven Nys en Tom Boonen for at opmuntre den uheldige motocrosskører. Klik her for at se klippet. Everts indser selv efter en god samtale med professorerne i Leuven, at han med nød og næppe er sluppet fra det værste. "Det, at jeg stadig er her, er min bedste julegave," siger han.

Stefan og hans familie vil gerne takke alle for den enorme opbakning de har modtaget i de seneste uger og ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår. I tilfælde af ny udvikling vil familien - der nu vil fokusere helt på Stefans genoptræning - igen via en pressemeddelelse.

Tekst: Tom Jacobs
fotos: CDS, 4h de L'shi