X

Grizzly Yamaha Junior Team underskriver aftale med Coenen-brødrene

Efter en første sæson i 65cc som et officielt støttet Yamaha Team, vil Grizzly Yamaha Junior Team udvide til 2019cc klassen i 85. Holdet skal konkurrere på den nye Yamaha YZ85 med de talentfulde belgiske brødre Coenen. Lucas og Sacha vil forsvare holdets farver i EMX85, ADAC og Dutch Masters Championships.

Med tilføjelsen af ​​tvillingerne Lucas og Sacha Coenen (12) fuldender holdet rækken, der også inkluderer de kendte ansigter Ashton Boughen (UK, EMX65), Jayson van Drunen (NED, EMX65) og Charlie van Nieuwland (NED, EMX85) . makeup.

Ved at vælge Sacha og Lucas har Grizzly Yamaha Junior Team to kandidater i alle større konkurrencer. Lucas, der blev hollandsk mester 2016cc KW i 65, har allerede vist store ting på 2018cc i 85, og blev allerede nummer to i det stærke ADAC mesterskab i en runde. På grund af sin statur red Sacha det meste af tiden med små hjul mod de store hjul. Mod slutningen af ​​sæsonen skiftede han dog til de store hjul. Sacha gjorde et stærkt indtryk i blandt andet Coupe de l'Avenir. Aftalen med begge chauffører har en varighed på 2 år.

Richard de Beer, teknisk direktør for Grizzly Yamaha Junior Team: "Som et hold har vi fulgt begge drenge i flere år. Selvom Lucas og Sacha har hver deres stil, har jeg altid været meget glad for dem begge. De skiftede til 85 GW i en relativt tidlig alder og har gjort enorme fremskridt de seneste år. Lucas er 2e pladsen i ADAC er selvfølgelig meget iøjnefaldende, men Sacha imponerede mig også virkelig med sine små hjul. Det faktum, at vi starter vores YZ85-kapitel med begge disse mænd, gør, at jeg ser virkelig frem til den nye sæson, hvor vi virkelig har en flot line-up.”

Bas Gal, Grizzly Yamaha Junior team manager: “Sidste sæson debuterede vi med Y65 til Yamaha Motor Europe i EMX-serien. I ONK opnåede vi straks en flot tredjeplads med Jayson van Drunen. Næste år tager vi også ansvaret for YZ85 med Grizzly Yamaha Junior Team. I tæt samråd med Yamaha valgte vi Lucas og Sacha. De har et stort potentiale, ikke kun for næste sæson, men bestemt på længere sigt. Vi er overbeviste om, at med støtte fra holdet på YZ85, kan drengene opnå de resultater, vi leder efter sammen. Vi glæder os meget til 2019!”

Grizzly Yamaha Junior Team støttes af:

Yamaha Racing, Yamalube, GYTR, Oakley, Arai Helmets Europe, Gaerne, MVD Racewear, INDG, Swaans Beton, Galvin, Brabant AG Industrie, Twin Air, Dunlop, Propegs. #bLUcRU #VictorYZone.

fotos: MXGrietje MX-billeder