X

Daniel Ricciardo får KTM i gave!

Formel 1-stjernen Daniel Ricciardo har skilt sig af med Red Bull Racing. Til det særlige farvelbegivenhed på fabrikken i Milton Keynes, kom Red Bull med en original gave: en helt ny KTM 350SX-F!

Når man siger farvel, sætter kolleger normalt en gryde sammen til en gave. I tilfældet med den syvdobbelte GP-vinder, der kørte for Red Bull Racing i fem år, kunne det have været lidt mere! En afskedsfest under temaet #CheersDan fandt sted samtidig med chaufførernes årlige fabriksbesøg. Inden Ricciardo og holdkammeraten Max Verstappen fik taget deres billede sammen med personalet, blev en officiel del præsenteret af teamchef Christian Horner.









Udover taler blev der også samlet mange sjove og rørende anekdoter om Ricciardos tid med holdet. For alle, der kender australieren, ved, at han er en meget afslappet fyr. Med til mødet var også retslegenden Dougie Lampkin. Daniel, som skal konkurrere for Renault F1-holdet i næste sæson, var meget glad for al opmærksomheden. Det er rart at vide, at denne KTM får en entusiastisk ejer!

fotos: Getty images/RedBull contentpool