X

'Bedste Arrangør 2018' for MXGP Assen Fonden!

MXGP Assen Foundation, arrangør af Motocross World Championship på TT Circuit Assen, blev søndag aften den 30. september hædret som 'Bedste Arrangør 2018' efter Italiens Grand Prix. På vegne af MXGP Assen Foundation modtog Lee van Dam og Theo Verdegem 'Prisen'.

Det er tredje gang i den fire-årige eksistens af Motocross Grand Prix på TT Circuit Assen, at den organiserende fond er blevet belønnet med 'Bedste Arrangør' af Youthstream, rettighedsindehaveren af ​​Motocross World Championship. Den 42.000. og 15. september så 16 besøgende hollænderen Jeffrey Herlings vinde verdensmesterskabet i 'kongeklassen' MXGP; også den første verdenstitel nogensinde for en hollænder i denne kategori. Provinsen Drenthe og Assen Kommune ydede tilskud til arrangementet, hvormed 'Katedralen for Motorsport' bliver stadig mere kendt blandt motocross-entusiaster verden over.

Optakt til 'Motocross of Nations' i 2019
Til løbene i Motocross World Championship på TT-banen, 'motorsportens katedral', blev der anlagt en bane med sand fra den tilstødende forsvarsplads langs de berømte TT-tribuner. Minister Bruno Bruins besøgte Hollands Motocross Grand Prix, som med fulde tribuner og en stor orange legion virkede som en glimrende optakt til Motocross of Nations planlagt i 2019. Motocrossens 'Olympiske Lege', hvor mere end 40 deltagende lande konkurrerer om sejren med en delegation af deres bedste motocrosskørere, afholdes i Holland den 2019. og 15. september 28 på TT Circuit Assen efter et fravær på 29 år i Drenthe.

Indsendt: Steven van Kempen/KEMCO