X

Julien Lieber udvider med Monster Energy Kawasaki Racing Team

Nogle pressemeddelelser rejser flere spørgsmål, end de besvarer. Dette inkluderer også Kawasakis meddelelse om, at MXGP-rookie Julien Lieber også vil konkurrere næste år Monster Energy Kawasaki Racing Team sammen med Clément Desalle vil gå i opfyldelse. Var det ikke meningen fra begyndelsen?

Uanset om Julien Lieber straks skrev under for to år eller et år plus en option på et andet i slutningen af ​​2017, vil vi lade stå åbent. Det er et faktum, at Lieber startede sæsonen med et stort efterslæb i træning og test på grund af en knæskade hos fabrikken KX450F-SR Kawasaki.

Lieber fik alligevel en imponerende debut under åbningsrunden i Argentina, hvorefter mange top 10-placeringer fulgte. På grund af skader tidligt i det britiske GP, måtte den unge belgier konkurrere i to GP. Siden hans tilbagevenden leder Kawa-rytteren stadig efter sin tidlige sæsonform, men han ønsker naturligvis at afslutte 2018 så stærkt som muligt.

Julien Lieber: "Jeg er meget glad for at fortsætte med Monster Energy Kawasaki Racing Team næste sæson. De gør et godt stykke arbejde og analyserer omhyggeligt rytterfeedback for at fortsætte med at vokse sammen i samme retning. Jeg har et godt forhold til holdet, ikke kun til mekanikken og ledelsen, men også til Clément, og jeg kan ikke vente med at teste den nye motor og komme på arbejde til næste sæson. Dette første år med MXGP var ret svært for mig, fordi jeg skulle komme mig efter operationen, før jeg testede cyklen. Alligevel har jeg havde allerede nogle gode løb tidligere på sæsonen. Selvom resultaterne ikke har været så gode siden min skade i Storbritannien, fortsætter alle i teamet med at støtte mig, og det vil helt sikkert hjælpe mig til at blive stærkere i de kommende løb. “

Thierry Chizat Suzzoni: “Vi har været tilfredse med Juliens præstation siden starten af ​​sæsonen, selvom han var uheldig at blive skadet i Storbritannien. Men det har ikke ændret vores holdning. Vi ved, at hans kørestil passer til 450-klassen, og han kan arbejde sammen med os hele vinteren for at udvikle den nye motor. Der er et godt samarbejde mellem begge ryttere, og vi ved alle, hvor vigtigt det er at arbejde i en god atmosfære. Clément og Julien deler information og råd for at opnå de bedste resultater for teamet og vores partnere. Det er også dejligt at se, at vi vil fortsætte med at arbejde med alle vores nøglepartnere. Vi har arbejdet med Monster Energy i fem år, og det er en fornøjelse at fortsætte dette forhold. Hvilket også er tilfældet med de andre kendte mærker som Motorex, Thor, Pro Circuit, Alpinestars og Dunlop, som alle hjælper os med at nå endnu et niveau. Kawasaki har præsenteret en helt ny KX450, så vi går en travl vinter i møde for at forberede os til næste sæson. Men vi har et fremragende team og fremragende samarbejdspartnere, som er klar til den næste udfordring. “

fotos: Pascal Haudiquert