X

Podiumreaktioner EMX85 med Everts og De Wolf

Takket være en sejr i går og en andenplads tog sydafrikanske Camden McLellan den europæiske 85cc-titel. Ved siden af ​​ham var to lave ryttere på podiet, titelfavoritten Kay De Wolf (anden) og Liam Everts (tredje).

Camden McLellann, Europamester: “Jeg kan ikke sætte ord på, hvordan jeg har det lige nu, men jeg er super glad! Motoren kørte også fremragende hele weekenden. I går skulle jeg arbejde for at vinde, fordi jeg ikke havde en god start, men jeg gik efter det og var i stand til at tage føringen. Endelig havde jeg en god start i den anden moto. Så snart jeg var på andenpladsen, vidste jeg, at jeg skulle fortsætte med at køre jævnt. I den første del af kredsløbet blev jeg ved med at lave fejl. Så sagde jeg til mig selv, at jeg var nødt til at holde hovedet nede og stoppe med at presse, fordi andenpladsen var nok.

Kay De Wolf, anden samlet: “Det første løb var selvfølgelig ikke så godt, fordi jeg havde et styrt i starten. Men det var stadig godt, at jeg kunne blive nummer seks. I den anden moto fik jeg holeshot og var i stand til at holde føringen i hele motoen. Jeg er meget glad for den sejr og med min andenplads samlet.”

Liam Everts, tredje samlet: “I den anden race havde jeg ikke en god start, så jeg var nødt til at komme tilbage langt tilbage i feltet. Til sidst blev jeg nummer fire, min ridning var ikke fantastisk. Faktisk gik det bedre i det første løb i går. Jeg var aldrig i det rigtige flow, men jeg er tilfreds med resultatet, for jeg er på podiet igen. Det er jeg taknemmelig for, jeg vil også gerne takke mine forældre og bestemt min far og Ben Townley, som har ydet en stor indsats for mig. Jeg vil også gerne takke mine sponsorer: KTM, Motorsport Future, Seven, 6D og Oakley.”

Foto: Niek fotografi