X

Standing Construct indgår flerårig aftale med KTM!

In ved interview Tim Mathys gav allerede et glimt af sløret. Interviewet var først for nylig online, og meddelelsen nedenfor ankom allerede i vores postkasse Stående konstruktion KTM bekræftet en flerårig aftale med KTM!

Standing Construct KTM er glad for at kunne meddele, at man har indgået en flerårig aftale med den førende offroad-motorcykelproducent KTM. I de kommende år vil holdet repræsentere det østrigske mærke i FIM Motocross World Championship som et fabriksstøttet hold. Holdet, der i øjeblikket afslutter sin rookiesæson i MXGPs premierklasse, er blevet anerkendt for sit hårde arbejde og dedikation. Standing Construct KTM's tilgang sikrer, at deres ryttere er konkurrencedygtige på højeste niveau og på de bedste maskiner i det hårdeste og mest krævende motocross-mesterskab i verden. Kontrakten mellem Standing Construct KTM og KTM blev underskrevet under MXGP i Lombardiet i Ottobiano, Italien.

Tim Mathys – Standing Construct KTM-manager: ”Jeg er meget glad for at have tegnet en langsigtet aftale med KTM, fordi jeg igen har oplevet, hvor godt det er at arbejde sammen med dem. Jeg tror, ​​vi er et af de bedst præsterende 'ikke-fabrikshold' i MXGP-folden. Vi har tidligere bevist, at vi kan opnå gode resultater på forskellige niveauer. Når det arbejde, vi udfører, bliver værdsat af det brand, vi repræsenterer, er det naturligvis en særlig følelse og meget tilfredsstillende. Med den omfattende støtte vil vi kun blive stærkere i fremtiden. “

Robert Jonas – KTM Vice President Motorsports Offroad: “Stående Construct KTM har bevist over for os, at de er værdige til den tillid og støtte, vi har givet dem. Vi er overbeviste om, at teamet vil fortsætte med at udvikle sig med denne nye og udvidede kontrakt. På denne måde vil Standing Construct hjælpe os med at styrke vores tilstedeværelse i MXGP yderligere. ”