X

Benoit Paturels nye motorcykel!

I Lacapelle-Marival kørte han anonymt i sort på en privat Honda. Fra denne weekend i Sommières vil Benoit Paturel være i sine nye farver. MXGP-rookien Paturel vil konkurrere mod Fabien Izoird, Xavier Boog, Greg Aranda og Jeremy Delincé i det internationale løb Sommières.

Efter en (meget) tidlig pause med Bos GP, valgte Paturel sit eget projekt. Hensigten er at konkurrere i de europæiske praktiserende læger og sætte sig selv i søgelyset. Benoit har et forhold til den kendte reservedels- og tøjdistributør Bhr umiddelbart en solid partner. På den måde kan Paturel regne med en række topmærker som Dunlop, Yoshumire, Answer Racing, Bell og Twin Air, som distribueres af Bihr.

Ud over støtten fra Bihr kan den tidligere Kemea Yamaha-rytter regne med teknisk support fra Bud Racing og den lokale Honda-forhandler 7 plads fra Limoges, Frankrig. Også Steven Frossard er trådt i brechen som coach/supervisor. Mere end et rigtigt team er det et skræddersyet projekt, der blev oprettet for at hjælpe Paturel videre. Hvis der er et interessant forslag at udfylde, vil Benoit få mulighed for af sine partnere at drage fordel af dette. I hvert fald hvis det er et seriøst forslag med perspektiv. Så fortsættes!

Slående detaljer: Paturel selv nævner ikke Honda-mærkenavnet nogen steder!
Hvad synes du i øvrigt om Benoits "Blackmachine"?