X

Nathan Watson dominerer i Grayan-et-l'Hôpital

Næstsidste løb i det franske sandcross-mesterskab blev afholdt i Grayan-et-l'Hôpital, Frankrig. På den opslidende sandbane glædede vi os til at se, hvad favoritterne kunne efter et stykke tid med relativ fred. Det var briten Nathan Watson, der tilsyneladende havde fordøjet månedens hvile i mesterskabet bedst. Factory KTM-piloten, der skal deltage i den helt nye World Enduro Super Series (WESS) i næste sæson, formåede at henvise sine konkurrenter til statister med stor margin. Vi så Camille Chapeliere krydse målstregen mere end to minutter efter, og Daymond Martens krydsede målstregen som den bedste lavlænder på tredjepladsen. Top fem blev afsluttet af Sebastien Dulot og Timothee Florin.

Føreren i dette løb, belgiske Axel van de Sande, sluttede på en sjetteplads. Med én runde tilbage i mesterskabet er han fortsat i spidsen, omkring 115 point foran Camille Chapeliere og 121 point foran Sebastien Dulot. I sidste runde, det legendariske løb Le Touquet, kan der dog optjenes dobbelt point. Med 300 point endnu at tjene, er Axel van de Sande endnu ikke sikker på titlen.

Ricky Claus sluttede som nummer 21 i Grayan-et-l'Hôpital konkurrencen. Jeffrey Dewulf blev til gengæld diskvalificeret efter at have klippet banen.