X

Marvin Musquin vandt også Red Bull Straight Rhythm

For anden gang i træk vandt Marvin Musquin i Red Bull Straight Rhythm i Pomona Californien. Shane McElrath og Gared Steinke var de respektive vindere i Lites og to-takts klasserne.

Især på grund af den meget underholdende kamp i totaktsklassen blev der set endnu mere frem til det altid lige løb, der afholdes på en SX-lignende bane i lige linje.

Denne form for konkurrence er perfekt for Josh Hansen!

Foran et tætpakket hus på 12.500 tilskuere viste Musquin, der vandt 1 million dollar i Monster Energy Cup i sidste uge, at han er den stærkeste i denne disciplin. MarvAttack har aldrig tabt et heat i alle sine deltagelser. På vej til finalen slog han sin nye holdkammerat Broc Tickle og besejrede Josh Hansen i finalen. Hansen, for første gang på Suzuki, præsterede fremragende, men havde ingen historie mod Musquin!

De tre endelige vindere: McElrath, Musquin og Steinke.

I Lites-klassen var det så meget desto mere spændende, især semifinalen mellem Alex Martin og Shane McElrath producerede fyrværkeri! Allrounderen Ryan Sipes kører i øjeblikket enduro, men kombinerede Lites og to-taktsklassen i Red Bull Straight Rhythm. I semifinalen måtte han opgive Troy Lee Designs KTM-rytteren Sean Cantrell. Cantrell gjorde det svært for sin holdkammerat McElrath i finalen, men sidstnævnte formåede også at forlænge sin Straight Rhythm-titel.

Ronnie Mac stjæler showet!

Ronnie Mac gik som brandvæsenet!

Desværre ingen Chad Reed i totaktsklassen, fordi CR22 brækkede anklen i fredags. Jordon Smith og Tavin Tapia led også ankelskader. Ronnie Mac er måske kendt for sine skøre krumspring og kærlighed til øl, men han tog denne kamp meget seriøst. Jimmy 'Ronnie Mac' Albertson tog først Ryan Morais og derefter Sipes! Ryan Villopoto nåede også semifinalen. Til alles overraskelse bankede Gared 'Stankdog' Steinke Villopoto to gange. Afslut RV! Efter et hårdt fald i første løb mod Steinke kom Ronnie Mac tilbage, men Steinke var simpelthen for stærk.

Åben klasse resultater
1. Mavin Musquin 2. Josh Hansen 3. Broc Tickle

Lites klasse resultater 
1. Shane McElrath 2. Sean Cantrell 3. Alex Martin

To-takts shootout resultater
1. Gared Steinke 2. Ronnie Mac 3. Ryan Sipes

fotos: Red bull Contentpool/Christian Pondella/Chris Tedesco