X

Filmpremiere: Den svære vej at vinde 2 – Etienne Bax

The Hard Way to Win 2 fortæller om karrieren for den dobbelte sidevognscross-verdensmester Etienne Bax. Skader og mekanisk svigt betød, at Etienne måtte gøre alt, hvad han kunne for at vinde den titel. The Hard Way To Win tegner til at blive en meget fascinerende film. Den får premiere torsdag den 9. november!

En drøm for familien Bax var, at Etienne ville ride med sin bror Robbie på et tidspunkt i hans karriere. Efter at have vundet verdensmesterskabet, gik denne drøm i opfyldelse, og Etienne besluttede, at han ville forlænge sin titel med Robbie ved sin side. Fordi et nyt sidevognsprojekt blev startet inden for teamet, blev de ønskede resultater ikke opnået, og det medførte skuffelse efter skuffelse, så meget, at det blev besluttet at skilles igen. Dette var et stort tilbageslag for familien og har bestemt sat sine spor.

Robbie lod det ikke ligge og er nu i buret med Etiennes største konkurrent, den tidobbelte verdensmester Daniël Willemsen. Hver uge er der en knivskarp kamp om profit, uden at vige tilbage for at tage risici. Filmen viser, hvor tæt glæde og sorg er, hvor meget arbejde der skal gøres for at blive en mester, og hvad det betyder for en familie at have to topatleter derhjemme. Du kan bestille billetter til The Hard Way To Win i Pathé Eindhoven denne. Filmen starter klokken 21.

Herunder kan du se traileren til “The Hard Way To Win2”: