X

Beaton fuldender F&H Kawsaki Racing line-up

For to uger siden blev det annonceret, at Adam Sterry vil konkurrere for F&H Kawasaki Racing Team i 2018. I dag underskrev Jed Beaton en kontrakt med det sydhollandske team! Australieren skal ligesom sine holdkammerater køre FIM World Championship MX2 og KNMV Dutch Masters of Motocross MX2.

Den 19-årige rytter vandt det australske MX2016-mesterskab i 2. I år kom han til Europa for at deltage i EMX250. Beaton sluttede på en fjortendeplads på trods af at han missede to kampe på grund af et brækket kraveben. Han nåede at nå podiet tre gange. Han deltog ikke i finalen i EMX250 på grund af en invitation til at deltage i GP i Frankrig. I Villars Sous Ecot blev han nummer tre under finalen i FIM World MX2 Championship!

Jed Beaton: “Jeg ser meget frem til at arbejde med F&H Racing Team. Det er et rigtig godt team, og jeg er meget motiveret for at indgå i et succesfuldt samarbejde i 2018”

Harrie van Hout: (holdkoordinator F&H Racing Team)
“Jeg ser virkelig frem til at arbejde med Jed, når han vender tilbage fra Australien på sin ferie. Fra den første dag, jeg så ham ride, er jeg overbevist om, at han har et stort potentiale. Det har han allerede bevist med sin podieplacering under Grand Prix'et i Villars Sous Ecot. Vi håber, at han fortsætter med at udvikle sig, og at vi sammen kan opnå store succeser. “

Nathalie Fasé: (kommerciel teamleder)
"Vi er meget glade for at hente Jed, og holdet ser frem til hans tilbagevenden til Holland. Jed har i denne sæson vist i både EMX250 og MX2 klasserne, at han har et stort potentiale til at konkurrere i fronten. De kommende måneder vil handle om at teste, og vi håber, at han vil fortsætte med at udvikle sig denne vinter for at fastholde den gode linje med en podieplacering fra Villars Sous Ecot."

lyrics: Steven van Kempen/KEMCO
foto: F&H Racing Team