X

Craig og Gajser med HRC Honda til Monster Energy Cup

Christian Craig erstatter Cole Seely under den kommende Monster Energy Cup, som i går gennemgik (planlagt) operation for at få fjernet en lille plade og skruer fra sin hånd.  

Christian Craig er ikke fremmed for HRC Honda-teamet. Craig var allerede en erstatning for holdet under de sidste runder af Monster Energy Supercross Championship, og han kørte også hele Lucas Oil Pro Motocross Championship for holdet. Dette raid gælder kun for deltagelse i Monster Energy Cup. Craig slutter sig til GEICO Honda-teamet igen efter denne begivenhed, hvor han vil fortsætte med at udvikle den nye 2018 Honda CRF250R, før Monster Energy Supercross Championship genoptages i 2018.

Europæiske MX-fans vil også have grund til at se med under Monster Energy Cup, da Tim Gajser slutter sig til Christian Craig under HRC Honda-teltet. Gajser har allerede tidligere vist interesse for at deltage i supercross-konkurrencer, og havde allerede planlagt at konkurrere under Monster Energy Cup sidste år, indtil skader smed en nøgle i gang.

Christian Craig: Jeg ser frem til at deltage i Monster Energy cuppen med team HRC Honda. Da jeg har kørt for holdet hele sommeren, har vi opbygget et rigtig godt forhold til hinanden. Så jeg er meget glad for denne mulighed for at køre med CRF450R igen. Jeg har altid elsket Monster Energy Cup, fordi det er noget andet, og det gør det spændende for både kørerne og publikum. Holdet og jeg begyndte at teste for et par uger siden, og alt går fantastisk. Jeg kender selvfølgelig allerede cyklen, men vi skulle stadig justere en del småting til supercross. Jeg har stadig et par uger til at træne, og så er vi tilbage i Las Vegas!

 

Fuld pressemeddelelse

Efter den nylige Motocross of Nations valgte Team Honda HRC's Cole Seely at gennemgå en operation onsdag den 4. oktober for at fjerne en plade og fire skruer fra den lille finger på hans højre hånd. Med restitutionstid anslået til tre uger, vil Seely gå glip af den kommende Monster Energy Cup, før han begynder sin forberedelse til 2018 AMA Supercross-sæsonen. Da Seelys holdkammerat Ken Roczen også sidder ude i løbet, mens han kommer op i fart igen efter genopretningsprocessen fra sine skader i januar, vil Team Honda HRC være repræsenteret af GEICO Honda-rytteren Christian Craig, som denne gang vil køre sammen med Team HRC-rytteren og 2016 MXGP Champion Tim Gajser. Craig postede et par af 11th pladsen slutter, mens han udfylder Team Honda HRC ved 2017 Salt Lake City og Las Vegas Supercross runder, og han sluttede 11.thsamlet i AMA Pro Motocross-serien.

"Jeg havde planer om at få foretaget operationen lige efter motocross-sæsonen sluttede, men jeg var selvfølgelig nødt til at udsætte den, da jeg blev udvalgt til Motocross of Nations," forklarede Seely. "Det var en virkelig mindre procedure, men det er noget, jeg har ønsket at gøre, fordi hardwaren har generet mig i et stykke tid nu. Det var svært at lave en stram knytnæve og ville blive øm efter løb, så jeg tror, ​​det vil hjælpe. Jeg vil også gerne holde lidt fri, og derfor besluttede jeg mig for at gøre det nu og gå glip af Monster Cup. Jeg har et par uger til at slappe af, restituere og lade min krop hvile, før jeg dykker i fuld fart ind i supercross-træning."

Craig sagde, at han var spændt på at køre Monster Energy Cup med Team Honda HRC. "Efter at have tilbragt hele udendørssæsonen med dem, har vi et rigtig fedt forhold," sagde han, "så jeg er glad for at få muligheden for at blive ved med at køre med CRF450R. Jeg har altid godt kunne lide MEC, fordi det er et andet format og er spændende for både racere og fans. Holdet og jeg begyndte at teste for et par uger siden, og alt er gået fantastisk. Jeg er vant til cyklen, men vi skulle lige justere et par ting for at ændre den til supercross. Jeg skal træne et par uger mere, og så er vi i Las Vegas!”

 

Tekst: Dieter Jans