X

Motorcross Belgian Masters i Baisieux!

Motocross Belgian Masters, det belgiske mesterskab for de bedste belgiske motocrosskørere, finder sted den 7. og 8. oktober 2017 i Baisieux (Quiévrain). Dette mesterskab vil derfor blive organiseret over en enkelt kamp i forbindelse med 'Coupe de l'Avenir' (Future Cup), den prestigefyldte konkurrence for landshold bestående af de bedste ungdomstalenter i Europa.

Den første weekend i oktober bliver uden tvivl en storslået motocrossfestival med både de bedste belgiske motocrosskørere og de dygtigste unge fra forskellige lande til start. En unik formel!

Programmet vil være meget attraktivt med konkurrencer for alle BMB solo klasser (Youth, Cup 125, Cup MX2 og Cup MX1), Belgian Masters MX2, Belgian Masters MX1, Coupe de l'avenir 65cc, Coupe de l'Avenir 85cc og Coupe de l'Avenir Open.

Ryttere fra BMB Nationals og Inters klasserne deltager i Motorcross Belgian Masters. Udenlandske ryttere inviteres til at tilmelde sig, men titlen som belgisk mester forbliver forbeholdt belgiske ryttere. De bedste inters fra entusiastforeningerne opfordres til at komme og dyste med motocross-eliten. Der vil være to løb Belgian Masters MX1 og MX2 på 25 minutter og 1 omgang. Programmet afsluttes med en Supermaster-finale for de bedste belgiske Masters MX1- og MX2-ryttere med en præmieskala på EUR 18.000.

BMB formand, hr. Olivier Rougraff: "Motorcross Belgian Masters vil blive lanceret i år i en ny formel. Og som med alle nyheder havde den en del opstartsproblemer. Men ved at organisere dette prestigefyldte mesterskab i forbindelse med Coupe de l'Avenir, har vi fundet en unik mulighed for optimalt at promovere belgisk motocross. Det tekniske kredsløb i Baisieux byder på en storslået ramme om et garanteret skue. Offentligheden får den unikke mulighed for at beundre både de nuværende VM-topspillere og fremtidens stjerner. Udnævnelse den 7. og 8. oktober i Baisieux.”

I 2016 vandt Kevin Strijbos den belgiske titel. Vil han være i stand til at forlænge den titel i år? Svar den 8. oktober

Tekst: FMB-BMB