X

DMofMX: Nagl forsvarer lederposten i Harfsen!

Udover den tredobbelte verdensmester Jeffrey Herlings, Grand Prix-vinderne Max Anstie, Gautier Paulin og Shaun Simpson har den hurtige tysker Max Nagl også netop meldt ud, at han starter i Harfsen. Det lykkedes Nagl at vinde den første kamp i Oss og kommer derfor til Harfsen som førende i klassementet. 

Festen er fuldendt til det andet løb i Dutch Masters of Motocross i Harfsen på søndag i Harfsen! Denne begivenhed byder på underholdning hele dagen for mænd, kvinder og børn. Udover crosskonkurrencerne er der musik, forhindringsbane, daginstitution, MX Ride Experience, autografsessioner og et super stærkt deltagerfelt!

Ikke kun i MX1-klassen ser vi verdens top i aktion, men det er også tilfældet i MX2-klassen. I denne klasse vil rytterne fra HSF Logistics Motorsport-teamet med Brian Bogers og Calvin Vlaanderen dyste mod rytterne fra Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing med Thomas Kjer Olsen (5. MX2 verdensmesterskaber) og den fanatiske amerikaner Thomas Covington (GP-vinder) Mexico).

Det unge belgiske talent, Jago Geerts, ønsker naturligvis at vokse til toppen. Han efterlod allerede et meget stærkt indtryk i Oss og måske kan han sørge for en overraskelse i Harfsen. Freek van der Vlist fra Apeldoorn vil vise det bedste af sig selv foran sit eget publikum og går efter top fem!

85cc og 125cc er fyldt med unge talenter, hvor hollænderne Kay de Wolf, Scott Smulders, Kay Karssemakers og Raivo Dankers vil konkurrere med deres udenlandske konkurrenter. KTM 50 / NK 50 Cup er også en fryd for øjet. Den ene er endnu mere fanatisk end den anden, og forældrene er ikke længere nervøse!

Gå ikke glip af noget fra det andet løb i Dutch Masters of Motocross i Harfsen: Træning fra kl. 08:30 og startporten falder for første gang kl. 11:45. Der er gratis adgang for børn til og med 12 år, 13 euro for børn fra 17 til 10 år og 20 euro for voksne.

Foto: CDS, far