X

Up-to-Weet: Enduropale Le Touquet 2017

Den sidste runde af det franske sandmesterskab afholdes i morgen. Denne begivenhed finder naturligvis sted på den mytiske strand Touquet. Den franske badeby forventes at byde flere tusinde fans velkommen igen til afslutningen af ​​et mesterskab, hvor vores landsmand Daymond Martens deler føringen sammen med Richard Fura. Udover en duel om mesterskabet vil der også blive kæmpet om den ære, der følger med at vinde denne yderst prestigefyldte konkurrence. Hvem kan slutte sig til den lange liste af mestre som Hakan Carlqvist, Kees van der Ven, Eric Geboers, Gérald Delephine, Arnaud Demeester, Thierry Bethys, Jean-Claude Mousse, Timotei Potisek, Mickael Pichon, Steve Ramon...

Vinderen har altid været den samme de sidste tre år, nemlig Adrien Van Beveren. Manden, der for nylig var aktiv i sit andet Dakar Rally, er igen en af ​​favoritterne i år. Han skal hovedsageligt forvente modstand fra Daymond Martens og Richard Fura, som begge ikke vil skåne nogen i deres jagt på titlen. Udover Daymond Martens er der naturligvis også to andre belgiere, der kan slutte tæt på. De går under navnene Steve Ramon & Yentel Martens.
Andre bemærkelsesværdige navne, som vi kan forvente at se tæt på, inkluderer Nico Aubin, der gik glip af sin Supercross-sæson i år med dette ene mål, Xavier Boog, hvis han er kommet sig efter sit brud i Lille supercross, Milko Potisek, der i løbet op til løbet måtte lede efter en motorcykel som en sidste udvej, fordi holdet omkring Marc Boone smed håndklædet i ringen, Olivier Pain også en, der kommer fra Dakar Rally, Steven Lenoir, Camille Chapeliere, mester i sidste sæson, Stephane Watel, ... og et par andre franskmænd har en fordel på grund af deres tekniske viden, der kræves til en konkurrence som Touquet. Løbet starter kl. 11, og målflaget falder tre timer senere kl. 30!

Handige links
Deltagerliste - Live Timing (mobil) - Live Timing - Følg din pilot - Resultaterne -

Kursus

Live Racing
Hjemmeside L'Equipe21 - Hjemmeside Frankrig3

Tekst og forskning: Matthias Van Eeckhoven – Fotos: courses-sur-sable.fr