X

Hjerteskærende BK-finale for Graulus

24MX Lucas Oil Honda-rytteren Damon Graulus deltog i det sidste løb i Motocross Championships i Kester på andenpladsen, syv point efter Brent Van Doninck. På grund af et styrt under tidstræningen så dagen dog ud, som ingen kunne have forventet.

Graulus brækkede metacarpal på sin højre hånd i det styrt. Umiddelbart var alt håb om den belgiske titel ude. Det 21-årige talent havde ikke andet valg end at kaste håndklædet i ringen. På tidspunktet for den uheldige hændelse, hvor en langsommere rytter uventet afbrød ham, var Damon lige i toppen af ​​tabellen. Graulus forsøgte at starte igen, men på grund af arten af ​​hans skade var det umuligt at undertrykke smerten. I morgen vil Vossem-boeren konsultere Dr. Toon Claes for yderligere forskning. Veteranen Kevin Strijbos tog i sidste ende titlen. Graulus sluttede sit første BC blandt de store drenge på en femteplads.

Damon Graulus: "Sikke et slag, mentalt! Vi arbejdede meget hårdt hen imod dette, og jeg følte mig stærk. Faktisk følte jeg mig straks hjemme på den nye Kester-bane. Klubben havde gjort et fantastisk stykke arbejde med et meget flot, naturligt kredsløb. At jeg ikke engang havde mulighed for at kæmpe om titlen under disse omstændigheder er meget trist. Med min føring på tre point over Kevin Strijbos ville det alligevel aldrig have været let. På den anden side var der helt sikkert muligheder. Nu ved vi dog aldrig, hvordan tingene kunne gå!

Tekst: Tom Jacobs
Foto: CDS