X

Steve Ramon leder den belgiske delegation RED BULL KNOCK OUT

Lørdag den 28. og søndag den 29. november vil den berømte strand i Scheveningen igen være rammen om verdens største og hårdeste strandløb.

Hundredvis af motocross- og enduro-ryttere går ind i en nådesløs kamp med vind, hav og strand i badebyen Haag. I forhold til sidste udgave – i 2008 – blev antallet af 'åbne' startpladser og konkurrencedage fordoblet. Flere ryttere end nogensinde får chancen for at konkurrere med verdens bedste. For at afslutte RED BULL KNOCK OUT har deltagerne brug for mod, udholdenhed og ren fart. Strandløbet er meget hårdt på grund af det bløde, dybe sand, løbets længde og den stigende tidevandslinje. Hvilke motocross-kørere vil overleve og nå målet?

På den belgiske side er den tidligere verdensmester i motocross, Steve Ramon, allerede en af ​​favoritterne. Den indfødte Jabbeken vandt RED BULL KNOCK OUT i 2008 foran Arnaud Demeester (FR) og Johan Boonen, en anden landsmand, der også er til stede i denne udgave. Ramon organiserede derefter sit løb godt og kunne drage fordel af uheld fra hollænderne Erik Eggens og Marc de Reuver.

Beliggenhed: Scheveningen, Holland

Også på deltagerlisten: Jurgen van den Goorbergh, Milko Potisek, Yentel Martens, Marc de Reuver, Nathan Watson, David Knight,...

Alle deltagere og praktisk information via www.redbull.be/knockout