X

Et scoop, World Enduro Championship for første gang i Belgien!

For første gang i sin eksistens vil World Enduro Championship finde sted i Belgien, i den smukke region Saint-Hubert.

MP41-klubben har gjort alt, hvad den kan i mere end et år for at tilbyde det internationale publikum et helt gratis arrangement i topkvalitet. Fra fredag ​​den 10. juli klokken 18 finder den første "kunstige test" (særlig) sted i industrizonen Saint-Hubert. Her skal piloterne stå over for hinanden to og to, hvorefter der er gratis koncert på pladsen!

Det rigtige arbejde starter lørdag den 11. og søndag den 12. juli, hvor der er 3 flotte “naturlige tests” på programmet. Dette er en unik mulighed for at beundre toppen af ​​enduro-verdenen. Alt er gjort for at sikre en god stemning i weekenden.

Kunne du tænke dig at nyde skuet af de bedste belgiske og internationale piloter fuldt ud? Intet problem! MP41 tilbyder dig en VIP-pakke til €150/dag. Dette inkluderer rejser til de særlige prøver, en morgenmadsbuffet, en varm buffet om eftermiddagen, adgang til den eksklusive VIP-zone og en officiel T-shirt for arrangementet.

Tag gerne et kig på siden mp41.be eller på vores Facebook-side EWC Saint-Hubert For mere information. Mød op i Saint-Hubert lufthavn den 10., 11. og 12. juli for en weekend, du ikke må gå glip af!