X

Forhåndsvisning af finale ONK Oldebroek

Næste mandag den 9. juni finder finalen i ONK sted i Oldebroek, Gelderland. MX Active gav organisationen mulighed for at besvare en række spørgsmål.

MX Active: Hvad synes du om at organisere finalen i ONK?
At arrangere en finale indebærer altid mange usikkerheder. Disse kan være positive og negative. Vi var på forhånd meget glade for at arrangere den sidste ONK. Det planlagte scenarie, at alle mestre bliver annonceret i Oldebroek, er desværre ikke længere gennemførligt. Vi er dog stadig tilfredse med den sidste kamp. Vejrudsigterne virker gode. Vi har et godt program både lørdag og pinsemandag. Vi er klar.

MX Active: Hvad indebar det i forhold til forberedelse og organisering?
I Oldebroek forsøger vi altid at tage os af alt ned til mindste detalje. Dette er blevet forsøgt igen i år, og vi synes, det har været ganske vellykket. De mange frivillige har forpligtet sig til at gøre det til en smuk helhed igen. Vi fik også grønt lys omkring påske til at fælde træerne til sikkerhedszonen til VM-kampe. Det har skabt ekstra arbejde, men de frivillige har også udført dette job.

MX Active: Hvilke ændringer er der foretaget i forhold til sidste ONK i Oldebroek?
Sikkerhedszonen omkring banen er blevet justeret. Der er også tilføjet en række små bump for at reducere hastigheden. Der er lavet et enkelt bump og en tabel på startfeltet.

MX Active: Ser tilbage på de tidligere ONK'er i Oldebroek. Hvad husker du mest?
Topkreds, top deltagerfelt, GP værdig i 2013 og frem for alt en masse kulde. Desværre færre tilskuere end deltagerfeltet ville forvente.

MX Active: Hvad er den ultimative grund for offentligheden til at rejse til Oldebroek?
At nyde et flot stykke motocross på en af ​​de smukkeste naturlige baner i Holland.

MX Active: Hvilke topryttere skal til start på mandag pinsedag?
Desværre er der ikke sådanne topspillere i starten som i 2013. (Red.bemærkning: dette giver masser af muligheder for ikke-VM-ryttere til at sætte sig selv i søgelyset. De lokale ryttere vil også gøre deres bedste for at opnå en god placering).

MX Active: Er der nogen idéer om en ONK i 2015-sæsonen?
I 2015 har vi en World Championship Sidecar i pinseweekenden.

MX Active: Hvad er dine ambitioner for de næste 5 år?
Der er stadig masser af ambitioner, men vi ser ikke for langt frem endnu. Vi håber på et godt arrangement, så der kan lægges mere målrettede planer for fremtiden.

MX Active: Hvem vil du gerne takke på forhånd før ONK?
Alle sponsorer, velgørere, frivillige og alle involverede i organisationen.

MX Active: Hvornår er ONK en succes for organisationen i Oldebroek?
Når det har været en smuk sportsdag, med fascinerende konkurrencer og forhåbentlig ingen skader for rytterne. Og det hele bliver overværet af nok tilskuere

Tekst: MX Active – Michel Benjamins – Foto: Frederik Van Eeckhoven