X

BMMX nu også virtuel!

Gaming er mere levende end nogensinde blandt motocross-kørere, takket være udgivelsen af ​​spillet MXGP. Dette er dog ikke det eneste skøre motocross-spil på markedet. Så det har den MxSimulator Allerede mere end 15 spillere verden over, og dette antal stiger hver dag. Og ved du, hvad der er så fantastisk ved dette spil? Alle kan gå her ubegrænsede og frie kredsløb, tilføj outfits og motorcykler for at fuldføre spillet. Sådan er det fransktalende samfund MXS-Concept.com begyndte at replikere Belgiske mestre i motocross.

Hvad kan vi forvente af dette projekt? At vi får nogle nye sjove kredsløb med i spillet og kan arrangere et flot belgisk mesterskab. Under alle omstændigheder vil kredsløbene være fantastiske! Basen af ​​Shanks sandbrudskredsløb i Mont-Saint-Guibert er allerede færdiggjort! Selvfølgelig ved vi alle, at kredsløbet ikke er det samme i Pierreux to år i træk, så Maxime Bourut, skaberen af ​​kredsløbet, besluttede at basere det på 2013-versionen. Du kan se nogle skærmbilleder af kredsløbet i galleriet nedenfor.







Selvfølgelig er dette ikke det eneste mesterskab i MxSimulator. For eksempel vil der snart være en MXGP-sæson for europæerne med kopier af GP-kredsløbene, og en europæisk supercross-sæson er i øjeblikket i gang med AMA-replikaer. Så hvis du altid har villet hygge dig på baner som Anaheim og Las Vegas, så skal du hurtigt surfe til www.mxsemf.com. Med hensyn til de praktiserende læger, må vi vente lidt længere på flere nyheder, men vi kan allerede nu give dig en rundvisning i Qatar-kredsløbet!

Tekst: Frederik “VePix” Van Eeckhoven