X

Tim Gajser sætter Slovenien på landkortet

Han skal stadig fylde seksten i september. Sidder stadig Team Gajser (Silver Action KTM) på cyklen i 8 år. Sloveneren, fra Ptuj, den ældste by i Slovenien, er godt på vej til at markere sig ved de europæiske mesterskaber i motocross. Det gør han i to- OG firetakts klasserne.

I Loket sluttede Tim som nummer to efter Mel Pocock og for Maxime Desprey. Gajser befinder sig på en femteplads i klassementet EMX250. Og så sagde han, at han savnede Rusland. Måske går Gajser trods alt efter europæisk guld. Han er i øjeblikket i spidsen i EMX125. I Bastogne måtte han lide sit første – og eneste – tab af point. Gajser kan sikre sig titlen efter første runde i Matterley Basin. Han har 77 point foran Klingsheim og Bonini. På trods af sin unge alder har Gajser tidligere vundet to europæiske titler. I 2007 blev han prisvinder i 65 cc. To år senere bankede han på Samuel Bernardini en Lars Van Berkel i 85 cc. Sidste sæson blev Gajser nummer to Simone Zecchina og for Jeremy Seewer.

Hvem vil tilbyde "Pocket Rocket" en plads med de store drenge? Under alle omstændigheder vil Silver Action være glad for at beholde denne gulddreng i deres rækker til MX2 GP'erne.

fotos: Pascal Haudiquert
Tekst: LVG