X

KTM skriver historie i de amerikanske statsborgere...

Roger De Costers Red Bull/KTM-hold skrev historie på amerikansk jord sidste weekend. Det hele skete på den smukke Unadilla-bane. Ken Roczen formåede at tage en seriesejr for første gang i Nationals. Marvin Musquin tog derimod sin allerførste samlede sejr i USA i Unadilla. I 450-klassen tog Ryan Dungey den samlede sejr med to seriesejre, men vandt også den allerførste 450 Motocross-titel for Red Bull/KTM-holdet...

Nedenfor kan du læse nogle reaktioner efter denne historiske weekend fra KTM...

Ken Roczen: Jeg er glad for min seriesejr i Unadilla. Jeg arbejdede virkelig hårdt og var meget tæt på et par gange i denne sæson. Det er en rigtig god følelse at kunne afslutte det og fejre med min holdkammerat.

Marvin Musquin: Jeg var meget nervøs på sidste omgang. Jeg vidste, at hvis jeg red inden for de tre bedste, kunne jeg vinde, men det var stadig en meget spændende sidste omgang. Jeg var så glad, da jeg krydsede målstregen. Jeg vil virkelig gerne takke hele holdet, især min mekaniker Frankie for deres hårde arbejde. Det er en fantastisk følelse at tage den samlede sejr samme weekend, som Ryan Dungey tog titlen. Vi har meget at fejre med holdet, og jeg er glad for at være en del af det.

Ryan Dungey: Det har været et fantastisk år med Red Bull/KTM-holdet. Jeg er så glad for at have vundet dette mesterskab og er så taknemmelig for alle folkene på Red Bull/KTM-holdet og selvfølgelig til min familie, der hjalp mig med at komme hertil i dag. Da jeg kom til KTM-holdet i oktober, fortalte Roger mig, at vi gik efter titlen, og jeg troede på ham. Og den udkom også i dag.

Teamleder Roger DeCoster: Holdet og Ryan har arbejdet hårdt i denne sæson. Vi har set ham opnå succes i Supercross, derefter lide en skade og så komme endnu stærkere tilbage. Dette er et meget stort øjeblik for KTM-teamet og Ryan. Vi er meget stolte af ham og glæder os til at køre med nummer et pladen i de sidste to løb.

Foto: KTM

Tekst : @Kris…