X

BK-desværre Simpson over Orp

In Orp-le-Grand det er ikke sket endnu, men mere end sandsynligt vil LS tage Honda Racings Shaun Simpson inden for fire uger i Mont-Saint-Guibert den samlede sejr i Lotto trofæ.
På flankekredsløbet på kanten af ​​den vallonske Brabant-landsby spillede Simpson dog aldrig om sejren. Briten så allerede ud til at køre rundt med den belgiske titel ved Inters Open i tankerne. Med en 5. og to 4. pladser i heatene missede Simpson i sidste ende lige podiet.

"Det kunne have været bedre. I princippet skulle jeg have kæmpet for en podieplads her i dag. Udover Christophe Pourcel og Jeffrey Herlings var Davide (Guarneri) også meget stærk. Måske var fjerdepladsen, hvor jeg hørte til” sagde Simpson bagefter. Skotten forklarede også sin lidt ringere præstation: "Jeg vil ikke undskylde, men jeg havde været syg hele ugen, og det generede mig bestemt."

LS Honda Racing-rytteren så også frem til finalen i Lotto Trophy, der afholdes den 25. september. "Forhåbentlig kan jeg vinde det belgiske mesterskab under sidste runde i Mont-Saint-Guibert. Det er en fantastisk måde at afslutte sæsonen på!” konkluderede Simpson.

foto: LS Honda Racing/CDS billeder