X

Omfattende rapport RES Axel Clubcross

7. RES klubcross blev afholdt under ikke de bedste forhold vejrmæssigt, men det var bestemt ikke de frivilliges skyld. Fredag ​​arbejdede vi hårdt på at forberede kredsløbet, som var en stor succes. Den kraftige regn, der var faldet i sidste uge, var ikke til at mærke på banen lørdag morgen, det var simpelthen fantastisk. Desværre blev kredsen og rytterne behandlet med kraftige regnbyger i løbet af dagen.

65 cc: Sejren var med stor margin til manden fra Amersfoort Kevin Buitenhuis, der styrede løbet i begge heat. Timo Dhanis (Terneuzen) tog 2 andenpladser. Jayden Hoek (Oost-Souburg) fuldførte top tre. I den første serie måtte Jayden Hoek køre uden motocross-briller i en stor del af serien, hvilket ikke var sjovt. Brent van Delft (St.Amands) tog til gengæld en pæn fjerdeplads i dagens resultater og forbedrer sig uge efter uge, især fordi denne unge mand vokser betragteligt. På femtepladsen kom den lille “store” mand fra Gouda Mack Bouwense, der forsvarede sig stærkt med de små hjul og kunne begynde hjemturen om aftenen, træt men tilfreds med en flot kop.
Daglige resultater 65cc: 1. Kevin Buitenhuis, 2. Timo Dhanis, 3. Jayden Hoek, 4. Brent van Delft, 5. Mack Bouwense.

85 CC: Her var 13 ryttere til start, med KNMV-rytterne, Carsten Goedegebure (Yerseke) og Jordan -Lee van Maaren (Vlissingen) som favoritter, der begge lettede som en kanin umiddelbart efter start og satte et flot show, især i den første serie ved at køre rundt på kredsløbet hjul for hjul i næsten hele serien. I sidste ende var det Carsten Goedegebure, der kom på toppen to gange og viste, at han er tilbage på udebane efter en grim skade og håber at kunne præstere igen i de kommende ONK-kampe. Jordan-Lee fik et lille smutter i andet heat og måtte nøjes med andenpladsen. Brent Vanhulsel fra Westerloo var manden på tredjepladsen i begge serier. Joey de Wulf (Oostburg) ser, at de mange træningsrunder i Axel gav pote med to fjerdepladser som hans andel. Aron van de Veer (manden med fjer på hjelmen) fra Herkingen, som også begynder at finde vej bedre og bedre i Axel-sandet, blev belønnet med en femteplads og en pokal i slutresultaterne.
Daglige resultater 85cc: 1. Carsten Goedegebuure, 2. Jordan-Lee van Maaren, 3. Brent Vanhulsel, 4. Joey de Wulf, 5. Aron van de Veer.

MX-2 VT: I dag i begge serier var der Joey Verwijs (Lepelstraat), som viste, at han er i fremragende form og tolererede ingen modstand. Han vandt pænt begge serier. Sven Goossen (Oost-Eeklo), der har en flot stigende form og begynder at ride bedre uge efter uge, fik andenpladsen. Aswin van Damme (Zuiddorpe), som også af og til måtte kæmpe med "ungdommen", viser, at han endnu ikke er afskrevet og tilbyder stadig disse drenge meget modstand om podiepladserne. Aswin tog tredjepladsen i dagens resultater. Michael Bruyninkx (Lembeke), sæsonens afsløring, havde en svær kamp. Til dels på grund af dårlige starter var det en svær kamp for ham at komme igennem feltet hver gang. Dette bragte ham på fjerdepladsen i slutstillingen. Siemon Bezuijen (Ouddorp) var den sidste på podiet til en pokal med en femteplads. En af vores loyale RES-ryttere Mathieu Afschrift (Ardooie) missede lige podiet med en sjetteplads. I dag så vi også en hjemvendt Joost Gruben (Axel), som kæmpede forrest i et antal omgange i første række, men desværre havde en DNF i begge serier.
Daglige resultater MX 3: 1. Joey Verwijs, 2. Sven Goossen, 3. Aswin Vandamme, 4. Michael Bruyninckx, 5. Siemon Bezuijen.

Veteran A: Sejren, uden overraskelse, til Jos Kesters (Opglabbeek) med 2 andenpladser i heats. Maikel van Goor (Vlissingen), der med en sejr i anden række viste, at han stadig kan køre en del mod de store kanoner med en 125 cc totaktsmaskine. Ivan Robijn (Stekene) tog tredjepladsen i de endelige resultater. Dieter Hilleweg (Gent) blev nummer fire på podiet. Christophe van de Ende (Wichelen) fuldførte top fem. Vinderen af ​​første serie Bart Schildermans (Opoeteren) havde mekaniske problemer i anden serie og så sin sejr gå op i røg.
Daglige resultater Veteranen B: 1. Jos Kesters, 2. Maikel van de Goor, 3. Ivan Robijn, 4. Dieter Hilleweg, 5. Christophe van de Ende.

Veteran B: Her bliver kampen hårdere og hårdere. I dag var det manden fra Hoofdplaat, Ron Doppegieter, der fik den største pokal med hjem, men denne sejr fik Doppegieter bestemt ikke i gave. I anden serie skulle han alligevel slå Marc Standaert (Lembeke), som kunne tage sejren i anden serie og dermed indtage andenpladsen i slutstillingen. Jos Machiels (Diepenbeek) fuldendte top tre med en anden- og tredjeplads. Kees Bogaerts (Roosendaal) og Martin Hoste (Stekene) formåede at slutte på 4. og 5. pladsen. Det tegner til at blive en spændende afslutning på sæsonen i denne veteran B-klasse, for disse veteraner er virkelig jævnbyrdige og super motiverede til at konkurrere med hinanden.
Daglige resultater Veteranen B: 1. Ron Doppegieter, 2. Marc Standaert, 3. Jos Machiels, 4. Kees Bogaerts, 5. Martin Hoste.

MX-Open: Ved at køre sammen i serien med Licenshaverne blev det en flot serie med mange overhalingsmanøvrer, hvor kørslen var bemærkelsesværdig sporty. I sidste ende lykkedes det for Gian-Carlo Buijs (Oost-Souburg) at vinde begge serier, men især i den anden serie måtte Gian-Carlo gøre alt, hvad han kunne for at passere Patrick Piessens (Heikants) 450CC-motor. Til omgange var det Piessens, der havde kommandoen, men i slutfasen måtte han erkende sin overlegenhed i Gian-Carlo Buijs. Patrick Piessens med 2 andenpladser. Bart Seymortier (Adegem) var i stand til at pudse sine dårligere resultater fra de seneste uger med et dobbelt tre-resultat. Martijn Roos (Zuiddorpe) dykkede ned i sandet et par gange og måtte nøjes med fjerdepladsen i dagens resultater. Jeffrey Martens (Fijnaart) blev nummer fem til at samle den sidste pokal. Dario Tielen (Zwevele), tilbage efter sin skulderskade og begynder at ride bedre og bedre igen.
Daglige resultater MX Open: 1. Gian-Carlo Buijs, 2. Patrick Piessens, 3. Bart Seymortier, 4. Martijn Roos, 5. Jeffrey Martens.

Licenstagere: Her var løbsledelsen kommet med en fin løsning til de 9 tilmeldte ryttere. Fordi licenshaverne kører en 3 minutter længere serie end MX open herrer, fik licenshaverne lov til at starte tre minutter tidligere end MX open, hvilket betød, at der efter to konkurrencerunder var 14 ekstra ryttere på banen. Dette gav ekstra spektakel. Det var Roy Gijsel (Heikant), der gjorde det til et sandt one-man show ved at køre begge serier hurtigt og jævnt til sejr. Tilsyneladende simpelt, men bare en pæn præstation. Wietse Brackman (Erondegem) kom for at deltage i et træningsløb som forberedelse til det kommende EM og en andenplads to gange var også hans plads i dagens resultater. Også Robin Bakens (Sint Pauwels) var med, som også er i fuld træning til det kommende EM-stævne. En del af anden serie var plaget af kraftige regnbyger, hvilket betød, at Bakens for en stor del måtte køre uden briller, resultatet blev to gange tre. Amatør "licensindehaver" Jeroen Vanrijsselberghe (Aaigem) formåede som sædvanlig at holde sig selv blandt disse topspillere. En meget flot præstation for eleven fra Gent med en fjerdeplads som sin andel. Jordy van de Wiele (St.Jansteen) havde en svær første serie på grund af et styrt, men rettede dette flot op i anden serie med en tredjeplads, hvilket betød at Jordy stadig kunne tage en pokal med hjem i dagens resultater, med en femte plads på den daglige rangliste. Lejlighedsvis rytter Wim Vanderheyden (Halle) brugte også dette løb som forberedelse til det kommende "Six days Enduro World Championship" i år i Finland, som ofte finder sted på sandbaner. Han blandede sig pænt ind i kampen mellem de andre ryttere.

Et omfattende fotogalleri fra denne konkurrence vind je hier

Daglige resultater: 1. Roy Gijsel, 2. Wietse Brackman, 3. Robin Bakens, 4. Jeroen Vanrijsselberghe, 5. Jordi van de Wiele.

Næste aftale efter ferien: RES clubcross 8 lørdag den 27. august