X

Boom-Boom Barcia King of Bercy!

Bercy 2010 er slut med den amerikanske favorit Justin Barcia som den endelige vinder. GEICO-Honda-rytteren var den bedste fredag ​​og søndag. Den ordinære Kyle Chisholm blev nummer to i dag og også nummer to i slutstillingen. To-takts helten Cédric Soubeyras var den bedste franskmand med tredjepladsen. Marvin Musquin spillede ikke igen og ramte angiveligt sine ledbånd eller menisken i højre knæ lørdag.

Amerikanske Kyle Chisholm vandt i søndags Course Americaine og blev samlet nummer to.

Dagens finale havde meget lidt at gøre med Barcias dominans. Barcias debut i Bercy var dog ikke uden omtale. Fra Paulin til Izoird og Coulon havde amerikaneren det svært med franskmændene hele weekenden. 'Boum-Boum' Barcia behøvede ikke at regne med fairplay-præmien! Motoconcepts-Yamaha-rytteren Chisholm vandt Course Americaine tidligere i dag foran Cyril Coulon og Greg Aranda. Ken De Dycker slutter sit SX-eventyr med en 11. plads i slutstillingen og en masse praktisk erfaring. Belgieren styrtede spektakulært både fredag ​​og i dag under Course Americaine, men heldigvis uden skader. Firedobbelt verdensmester Cairoli opnåede endelig sit bedste resultat i dag med en fjerdeplads. Italieneren opnåede dog aldrig sin højeste effektivitet, og Cairoli følte sig ikke hjemme nok på banen.

Af GP-rytterne stjal især Greg Aranda showet med en sejr i lørdags. I Paris Supercross' rige historie bliver denne udgave ikke skrevet med gyldne bogstaver. Nedstyrtninger og skader kaster en lang periode over den 28. udgave. Håndledsbrud for Byrne, knæskader for Anstie og Musquin, rygskade for den pensionerende Langston, håndledsskade for Blake Wharton... Som en negativ outlier gik det meget galt for Charles Pages lørdag aften. Pages fik et alvorligt fald under et frontflip og faldt i koma.

Resultat søndag
1. Justin Barcia
2. Kyle Chisholm
3. Cyrille Coulon
4. Tony Cairoli
5. Arnaud Tonus
6. Cedric Soubeyras
7. Gautier Paulin
8. Blake Wharton
9. Greg Aranda
10. Fabien Izoird
11. Davide degli Esposti
12. Ken De Dycker

Bercy blev en læreproces med trial and error for Ken De Dycker, heldigvis uden de store problemer!

Konge af Bercy
1. Justin Barcia
2. Kyle Chisholm
3. Cedric Soubeyras
4. Greg Aranda
5. Tony Cairoli
6. Arnaud Tonus
7. Gautier Paulin
8. Cyril Coulon
9. Fabien Izoird
10. Ryan Morais
11. Ken De Dycker
12. Blake Wharton
13. Marvin Musquin
14. Christophe Martin
15. Alexandre Rouis
16. Max Anstie
17. David Degli Esposti
18. Grant Langston
19. Michael Byrne

Kreditbilleder: CDS